Strona 10 z 17 PierwszyPierwszy ... 89101112 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 163

Wątek: [orlen.ownlog.com]od extreme po lifestyle

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez orlen.ownlog.com Zobacz posta
    a dlaczego by nie ?
    Bo za przeproszeniem gówo widać? Do tego jak micles słusznie zauważył wszystko się zlewa i tak naprawdę to to zdjęcie to czarna plama. Jak dla mnie ten typ mógłby nawet rolek nie mieć na butach a i tak ciężkoby było to odróżnić.

Większość kadru zajmują przeszkadzające w odbiorze zdjęcia rampy, boxy i rurki, które do sprawy nic nie wnoszą (poza rozproszeniem uwagi).

Jeszcze raz rzuć okiem do magazynów i zobacz jak tam zdjęcia wyglądają. A jak chcesz odpowiedzieć, że Ty chcesz masz swój własny oryginalny sposób na tego typu zdjęcia to proszę rozwiń myśl poza "a dlaczego nie?".
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Czester lepszy. Choć dalej nie wiadomo czy ma tam deskę czy rolki czy rozbiegł się i wysoko podskoczył
    3-4 kroki do przodu powinieneś zrobić, żeby ominąć te boxy. Bo po pierwsze po lewej nic się nie dzieje, a po drugie człowiek zyskałby trochę szczegółu.
    Ostatnio edytowane przez allxages ; 15-08-2009 o 21:41 Powód: Automerged Doublepost

Domyślnie

allxages, z twoim podejsciem wszystkie zdjęcia wyglądałyby jednakowo. wszystkie te boxy i rurki przekazują jasną informację o miejscu. Nie chce tu na siłe tworzyc ideologii do zdjęcia, ale one mają tu swoją rolę.

Co do magazynów, to raczej kiepskie zródło wzorców...zdarzają sie perełki w jakichs photoissue, ale tez rzadko.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez orlen.ownlog.com Zobacz posta
    allxages, z twoim podejsciem wszystkie zdjęcia wyglądałyby jednakowo. wszystkie te boxy i rurki przekazują jasną informację o miejscu. Nie chce tu na siłe tworzyc ideologii do zdjęcia, ale one mają tu swoją rolę.
    Nie nie wyglądałaby, bo i dlaczego? Ja nie widzę, żadnej informacji które niosą te dodatkowe przeszkodzy w odbiorze zdjęcia. Przecież ten koleś już był na jednej i to wystarcza do zrozumienia miejsca. Poza tym zdecyduj się czy chcesz pokazać skatepark jako miejsce, czy konkretnego typa, konkretny trick czy zachód słońca. Tego jest tam po prostu za dużo.

I proponuję póki nie jest za późno nie brać przykładu z miclesowego ripostowania na opinie innych. Bo w tej chwilii wygląda to tak, że Twoje zdjęcie jest idealne, a ci którzy tego nie rozumieją, są w błędzie. Nie tędy droga.

Zresztą, sam sobie odpowiedz na pytanie i napisz tutaj, co Ci się w tym zdjęciu podoba i dlaczego zrobiłeś to tak, a nie inaczej.

Co do magazynów, to raczej kiepskie zródło wzorców...zdarzają sie perełki w jakichs photoissue, ale tez rzadko.
    Widocznie kiepskie magazyny czytasz/oglądasz.

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

-Plecak pod płotem
    -Czarny ciuch na barierce
    -Słabe wykorzystanie słupa energetycznego
    -To coś po lewej poza GO to mogłeś sobie podarować

+Światło
    +Niebo i słońce
    +Złapanie momentu
    +Dobrze wykonany trick

Domyślnie

ok, nastepnym razem postaram sie bardziej wyizolowac temat, zobaczymy co wyjdzie
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    a tymczasem co innego
    3.
    Ostatnio edytowane przez orlen.ownlog.com ; 16-08-2009 o 11:10 Powód: Automerged Doublepost

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Zupeełnie do mnie nie przemawia. Nie widzę co jest tematem. Za dużo się dzieje w kadrze, do tego obdarcie z kolorów w ogóle zaburza moją percepcję. Gdyby niebo było niebieskie(a pewnie było), a narciarz miał kolorowe wdzianko (bo pewnie miał) to by się ładnie odciął. Do tego nie wiem skąd skacze i gdzie ląduje. Jakby zrzucili go z helikoptera Jakieśtam kropeczki śniegu za nim lecą, ale nie wiem skąd...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    Zupeełnie do mnie nie przemawia. Nie widzę co jest tematem. Za dużo się dzieje w kadrze, do tego obdarcie z kolorów w ogóle zaburza moją percepcję. Gdyby niebo było niebieskie(a pewnie było), a narciarz miał kolorowe wdzianko (bo pewnie miał) to by się ładnie odciął. Do tego nie wiem skąd skacze i gdzie ląduje. Jakby zrzucili go z helikoptera Jakieśtam kropeczki śniegu za nim lecą, ale nie wiem skąd...
    word!

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez allxages Zobacz posta
    word!
    A nawet words! A nawet sentences! Czaisz bazę?! Niezły hardkor!

Domyślnie

Nie idź na politechnikę. Już wszystko wiesz

Domyślnie

jestem ciekaw waszych opinii, podoba, nie podoba - dlaczego

Strona 10 z 17 PierwszyPierwszy ... 89101112 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów