Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: [Katowice\Mysłowice] Wyścigi Psich Zaprzęgów SILESIANA 2008

Mieszany widok

Bywalec Awatar betinus
    Miasto
    Górny Śląsk

Domyślnie [Katowice\Mysłowice] Wyścigi Psich Zaprzęgów SILESIANA 2008

W imieniu organizatorów - śląskich klubów "Husky Fan" oraz "Travois" - zapraszam serdecznie na imprezę związaną ze sportem psich zaprzęgów, a mianowicie Finał Pucharu Polski w warunkach bezśnieżnych Dryland Polskiego Związku Sportu Psich Zaprzęgów.

Zawody odbędą się w najblizszą sobotę i niedzielę w lasach pomiędzy katowicką dzielnicą Murcki, a mysłowicką dzielnicą Wesoła. Start i meta nad zalewem Fala w Mysłowicach-Wesołej przy alei Spacerowej. Więcej informacji na stronie www zawodów www.silesiana2008.eu

Szykuje się ciekawa gratka dla miłosników szybkich sportów - Zapraszam!!!
    sprzętu kupa... a chęci coraz mniej....

Bywalec
    Miasto
    Olesno

Domyślnie

jak tam jest z foceniem? trzeba miec jakas akredytacje czy cos? czy po prostu mozna sobie stanac przy trasie i focic?
    Canon 30D, Canon 7D, Tokina 28-70/2.8, Tokina 80-200/2.8, Canon 70-200/2.8L ISUSM, Canon 50/1.8, Canon 18-55/3.5-5.6 IS, Nissin Di866 Mk 2
    moje zdjęcia na CB: koncertowe, portrety, nocne

Bywalec Awatar betinus
    Miasto
    Górny Śląsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez timo Zobacz posta
    jak tam jest z foceniem? trzeba miec jakas akredytacje czy cos? czy po prostu mozna sobie stanac przy trasie i focic?

eeee... no bez przesady... aż taka wielka impreza to to nie jest, żeby od razu akredytacji wymagać :-D

Możesz przyjść stanąć sobie przy trasie, na starcie, na mecie i robić zdjęcia do woli, byle będziesz bez psa i nie będziesz wchodził pod koła zawodnikom

Pozdrawiam i ZAPRASZAM!!!

W zeszłym roku wyglądało to mniej więcej tak: http://www.silesiana2008.eu/pl/silesiana2007.html
    Podczas gdy prawdeziwa esencja tego sportu prezentuje się tak: http://husky.abfoto.com.pl/galeria-wycigi.html
    Ostatnio edytowane przez betinus ; 13-11-2008 o 11:55 Powód: dodanie linka z poprzedniej edycji zawodow

Bywalec
    Miasto
    Olesno

Domyślnie

pytam na wszelki wypadek, a po czesci tez dlatego, ze organizatorzy na najmniejszych imprezach czesto czuja sie najbardziej wazni (czytaj: postrzegaja utrudnianie zycia fotografom i dziennikarzom jako podniesienie rangi imprezy...) i najwiecej problemow robia

bycmoze uda mi sie zawitac, zobaczymy.

a psa zostawie w domu :P
    Canon 30D, Canon 7D, Tokina 28-70/2.8, Tokina 80-200/2.8, Canon 70-200/2.8L ISUSM, Canon 50/1.8, Canon 18-55/3.5-5.6 IS, Nissin Di866 Mk 2

Bywalec Awatar betinus
    Miasto
    Górny Śląsk

Domyślnie

akurat na tej imrezie to za obsluge foto odpowiadam ja i jakos nie mam problemow natury osobistej ze ktos jeszcze bedzie robil zdjecia... osobiscie uwazam im wiecej fotografow tym wieksza szansa na rozpropagowanie tego sportu chocby przez galerie internetowe....

Jeszcze raz wszystkich serdecznie zapraszam w imieniu swoim i organizatorow...

Bywalec
    Miasto
    Olesno

Domyślnie

cieszy mnie Twoje podejscie niestety nie wszyscy wykazuja sie takim rozsadkiem - wiadomo, ze im wiecej fotografow/mediow, tym wiekszy rozglos, ale do niektorych organizatorow to nie dociera...

coz, w sobote chyba jednak nie bede mogl dotrzec - zerknalem w terminarz i okazalo sie, ze tego samego dnia po poludniu mam robote, wiec moglbym nie zdazyc wrocic. ale informuj o kolejnych imprezach, jak tylko bede mogl, to chetnie wpadne

p.s. kolo mnie tez co roku odbywaja sie jakies podobne zawody, w miejscowosci Kucoby koło Olesna...

Początki nałogu Awatar Modzel
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Ciekawa impreza sie zapowiada jak dla mnie, a ze mam wyjatkowa slabosc do psow, to mysle ze jest spora szansa ze w niedziele sie zjawie Na sobote juz jestem umowiony na plenerek, ale niedziela jest bardzo realna

Betinus- bedzie mozna cie tam jakos rozpoznac? Mozna by sobie podac lapy, znaczy rece..:P
    Ostatnio edytowane przez Modzel ; 14-11-2008 o 13:52
    "Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
    0D, 10-400 f0.0 StereoIS TurboUSM i inne takie...

Miasto
    Gliwice

Domyślnie

Byłem w sobotę - fajna impreza.
    Troche fotek jakby ktoś chciał tutaj:

>>link<<

wesołego
    mf
    40D, T17-50f2.8, C85f1.8, C70-200f4L, Metz 48AF-1

Uprawnienia umieszczania postów