Pokaż wyniki od 71 do 80 z 291

Wątek: futeraly na obiektywy przypinane do paska

Widok wątkowy

Coś już napisał

Domyślnie

fmagik - Mi zgripowane DwadzieściaDe mieści sie z zapiętym 24-105 z osłoną odwrotnie w Lowepro Toploader 65 AW. Jak nie masz więcej szkieł to ta torba spokojnie pomieści też filterki, akumulatory na zapas, wyzwalaczke i tego typu małe akcesoria. Ma pokrowiec na deszcz. Wygodny i szybki dostęp do aparatu. Ja sobie do niej dołączyłem LensCase 1W, wsadziłem tam sigme 10-20 i jest bajecznie śmietankowo. Ostatnio mam problem żeby dostać jakiś pokrowiec na lampe żeby go przymocować z drugiej strony...
    Generalnie torebka jest bardzo ok.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez fotom Zobacz posta
    lubiebardzo
    Mam przypięty futerał na obiektyw Tamraca do pasa Lowepro. Wystarczy naciąć wzdłuż materiał na szlufce (od strony rzepa) i usztywniający plastik wewnątrz. Z trudem, ale mozna przecisnąć przez mocowanie Lowepro.
    Brzmi obiecująco. Skalpel w łapska i jechane. Muszę najpierw w sklepie gdzieś to pomacać i zobaczyć co i jak.
    Dzięki za podpowiedź. Coś czuje, że chyba sobie to na razie odpuszczę i zainwestuje w jedną dużą torbę gdzie zmieści sie lampa z założoną mydelniczką
    Ostatnio edytowane przez lubiebardzo ; 20-05-2009 o 22:58 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów