Strona 4 z 30 PierwszyPierwszy ... 2345614 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 291

Wątek: futeraly na obiektywy przypinane do paska

Początki nałogu Awatar Szczur88
    Miasto
    Warsaw

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jago Zobacz posta
    A apropo lamp skoro o nich już wspomniałeś - polecacie do nich jakiś zgrabny i ergonomiczny pokrowiec przyczepiany do paska na rzep lub szlufkę Ten Twój jest troszkę przyduży i nieporęczny jak na pasek - ponadto z reguły większość z nas w danej chwili nosi z sobą tylko 1-ną lampę
    IMHO dobrym rozwiązaniem jest wziąć pokrowiec od lampy (w standardzie dołączany np do 580EX), dodać Slip Lock i tyle... Niestety, dedykowanego pokrowca na lampę Lowepro nie ma:/
    www.t-jack.pl
    Sprzęt: 5D mk II, 30D, 17-40/4L USM, 85/1,8 USM, 50/1,2L USM, 100/2,8L Macro, 135/2L USM, 2x580EX II, 6x430EX II, 2x430EX, Pocket Wizard Transcivers, lampy studyjne Bowens + akcesoria.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Zamowilem :

- Lens Case 1M
    - Lens Case 1N
    - Pouch AW 60
    - Bottle Bag
    - S&F Deluxe Waistbelt

Aw50 nie bylo a wejdzie do niej w sumie 5d wiec coz mam nadzieje ze Aw60 nie bedzie az tak wieksza i bedzie to funkcjonalne , jest w nich miejsce na baterie/karty ? Przegrodka jakas ? Niestety takiego malego malenstwa wlasnie na duperelki sklep nie mial , najwyzej cos innego dokupie juz , Tamrac mial cos takiego o ile bedzie pasowal do pasa. A czy Bottle Bag da rade na lampe to dam znac jak dojdzie calosc ;] , niestety szukalem i wertowalem oferte ale nic nie pasuje na lampe , tym bardziej na taka z dyfuzorem a szkoda.

Ten dedykowany pokrowiec na lampe i doszyc tez rozwiazanie ale nadal problem z dyfuzorem.
    no comment...

Dopiero zaczyna Awatar compur

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wojkij Zobacz posta
    Czy ktoś z Was miał do czynienia z produktami tej firmy? Chciałbym zamówić, ale chętnie przeczytałbym jakąś opinię

Uzależniony Awatar TomS
    Miasto
    Strzelin

Domyślnie

Sam planuję sobie coś takiego sprawić i lowepro dobrze znam ale zastanawiam się czasami nad Think Tank - na obrazkach wygląda że jest z bardziej miękkiego materiału co może być trochę wygodniejsze. Dużo osób natomiast jest zdania że są przemyślane ale ja jakoś na stronie tego nie widzę, praktycznie to samo co lowepro.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Dotarl do mnie zestaw , uczucia mieszane mam , w sobote caly dzien latania mam z aparatem wiec w niedziele zdam relacie i krotki test zrobie , mysle ze moze sie komus przydac pozniej jak bedzie chcial zakupic ten system.
    no comment...

Pełne uzależnienie Awatar Merauder
    Miasto
    Myslovitz

Domyślnie

Mam juz zeskanowany artykul z CHIPa, a wiec przesle zaraz zainteresowanemu.

PS
    Jesli ktos jeszcze jest zainteresowany prosze podac maile na PW.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Toruń

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sebcio80 Zobacz posta
    sam ostatnio szukalem czegos w co mozna wlozyc lampe... i nic nie znalazlem niestety w ofercie Lowepro

ostatecznie skonczylo sie tym ze zamiast torby toploader 70, kupilem 75 i tam w bocznej kieszonce miesci sie lampa idealnie

mozesz sprobowac wsadzic lampe do LOWEPRO SlipLock Pouch 30, ma 15 cm wysokosci ale wejdzie do niej cos wyzszego, moze lampa bez dyfuzora wejdzie
    Znalazłem dwa pokrowce do lamp: http://www.sklepfotograficzny.pl/tor...Tamrac/MX5383/ http://www.sklepfotograficzny.pl/tor...Tamrac/MX5385/
    Pokrowce te wyglądają na solidnie wykonane. Ten mniejszy zamówiłem i podzielę się uwagami na jego temat. Pozdrawiam.
    C R5m2; C RF 24-70 L; C RF 100-500 L

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Daj znac jaka masz szerokosc ten pasek z rzepem , ciekaw jestem czy przypasuje do Lowepro.
    no comment...

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Toruń

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MM-architekci Zobacz posta
    Daj znac jaka masz szerokosc ten pasek z rzepem , ciekaw jestem czy przypasuje do Lowepro.
    OK. Po 24 grudnia.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Toruń

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MM-architekci Zobacz posta
    Witam. Pasek z rzepem ma szerokość 7 cm. Pokrowiec jest starannie wykonany, posiada dodatkową boczną kieszonkę na zapasowy komplet baterii. Moja lampa leży w nim idealnie. Pozdrawiam.

Strona 4 z 30 PierwszyPierwszy ... 2345614 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów