Strona 29 z 29 PierwszyPierwszy ... 19272829
Pokaż wyniki od 281 do 290 z 291

Wątek: futeraly na obiektywy przypinane do paska

Mieszany widok

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie Odp: futeraly na obiektywy przypinane do paska

Cytat Zamieszczone przez Heilsberg Zobacz posta
    Odświeżę temat nieco. Czy da się gdzieś kupić cokolwiek w kolorze innym niż czarny? Piaskowy może? Się naszukałem i jedyne co znalazłem to już nie produkowany Fancier.
    Ale nie możesz znaleźć w innym kolorze w ogóle, czy w innym kolorze a do tego przypisany do paska?

Początki nałogu Awatar Heilsberg
    Miasto
    Lidzbark Warmiński

Poszukuję piaskowego lub khaki przypinanego do paska. Firma jest mi obojętna. Najlepiej by dostępne były trzy rozmiary.
    EOS 100D|EOS 7D + grip|EF-S 24 /2.8 STM|Sigma 30/1.4 EX DC HSM|EF 40/2.8 STM|EF 50/1.4|EF 200/2.8L II|EF-S 10-22/3.5-4.5|EF 17-40/4L|EF 24-105/4L|Sigma 120-400/4.5-5.6 DG APO OS HSM

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Warszawa

Cytat Zamieszczone przez Heilsberg Zobacz posta
    Poszukuję piaskowego lub khaki przypinanego do paska. Firma jest mi obojętna. Najlepiej by dostępne były trzy rozmiary.
    kiedyś do pokrowca, krawiec doszył mi zaczep do paska na rzepy (podobny do tego jaki jest w LowePro S&F) może to jest jakaś opcja, jeśli nie możesz nic znaleźć. Pewnie lepiej zrobi to kaletnik, o ile znajdziesz jakiegoś blisko siebie.

Początki nałogu
    Miasto
    Miasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robinq Zobacz posta
    mam do Was pytanie i prośbę o poradę gdyż szukam pokrowców aczkolwiek przez www ciężko stwierdzić jak to wygląda i jaki ma rozmiar.

Mam pas tatonka (całkiem fajny i wygodny) pasują do niego podmiesz wszystkie popularne systemy. Do puenty, potrzebuję pokrowiec na 1D + pokrowiec na 24-70 + pokrowiec na 580-tkę + pokrowiec na mniejszy obiektyw typu 85 1.8 lub na fisza samyanga 14mm.

Doradźcie z własnego doświadczenia co się sprawdzi i co jest sens kupić bo z tego co już troszkę wertowałem temat to niektóre ceny są wygórowane ale nie niosą za sobą nic ciekawego. Najgorszy problem mam ze znalezieniem pokrowca na jedynkę. Z góry dzięki za pomoc.
    Na body najlepszy będzie newswear body pouch.
    Na inne zabawki zobacz - http://www.newswear.com/pouches.htm
    Smiena [Смена] + szklarnia i inne drobiazgi.

Strona 29 z 29 PierwszyPierwszy ... 19272829

Uprawnienia umieszczania postów