Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 25 z 25

Wątek: [mariush] Koty

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Też coś takiego pamiętam z "dawnych czasów". Naszej kotce zdarzyło się ze dwa razy wyrzucić młode. Nie wiedzieliśmy wówczas - my dzieciaki - o co chodzi i wkładaliśmy je z powrotem do legowiska by - zwykle na drugi dzień rano - odkryć, że kociątka "nie ma".
    EOS - conditio sine Kwanon...

Początki nałogu Awatar ewa_olsztyn
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez janmar Zobacz posta
    Tego trzeciego koloru jest niewiele.Ot plamka na łapce ale podobno starczy.Filonek jest poteżnym zdrowym kotem ale tylko
    z postury.
    Bardzo interesujący przypadek. Ile Filon ma lat? I czy... ten-tego... interesuje się płcią piękną?
    Z zachowań, to nie.Np,sypia w umywalce [nawet gdy otworzyć wodę się nie ruszy ].Wszystko robi po swojemu.
    Wszystko z nim w porządku, wierz mi
    Moze dlatego koty takich odrzucają zreszta czy tylko koty
    A jak się układają dziś jego relacje z innymi kotami?

Domyślnie

Z tymi kolorami to słyszałam przez lata, ale kiedyś gdzieś widziałam podobno rudą kotkę czy trikolorowego kocura, nie pamiętam, wiem, że to mocno zachwiało teorią. Możliwe w ogóle? Bo kotki rude z białym są, ale to już inna bajka.
    I kolejna napiszę, że 6 genialne. Tak patrzy, że aż się chce przygarnąć kociaka albo chociaż wesprzeć fundację jakimś datkiem. Zwłaszcza że miałam podobną i aż mi się łezka w oku zakręciła.

Z zachowań, to nie.Np,sypia w umywalce [nawet gdy otworzyć wodę się nie ruszy ].Wszystko robi po swojemu.
    Też mam jednego takiego. Ale śpi tylko latem, bo umywalka jest chłodna. Zima przytulony do karoryfera.
    "Deliver me from being perfect and complete"

http://innerlands.deviantart.com | www.ibudzynska.pl

50D | 400D | C 50 f/1.8 mkI | C 18-55 f/3.5-5.6 | C 70-300 IS USM f/4-5.6 | Spedlite 580ex | Helios 58 f/2 i różne pierdoły do makro

Coś już napisał Awatar tomback
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Fotki wspaniałe.Powiedz mi w jaki sposób zostały obrobione ,że są takie czyste?
    Dzięki.

Marta Baranowska
    Guest

Domyślnie

Niezłe. Najbardziej 2, ewentulanie 6.

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów