Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: [mariush] Cro

Domyślnie [mariush] Cro

Nadszedł czas aby coś swojego zaprezentować :-)

Na początek kilka obrazków z Chorwacji.

(nieco przekraczam limit 150 kb - ale zdjęcia są w kwadratach, a tam ciężko zmieścić się w tym limicie bez utraty jakości... w 200 kb się mieszczę, mam nadzieję, że obędzie się bez banowania :-))

I.
    II.
    III.

ubiquitin
    Guest

Domyślnie

wyśmienite foteczki, jednak wg. mnie lepiej by wyglądały w kolorze, chociaż 3 i w B&W zachwyca

Domyślnie

ubiquitin - co poradzę na to że lubię pejzaże bez koloru. :-)

IV.

V.

VI.

Domyślnie

Przyjemne foteczki w/m w 1-szym brakuje koloru 3-ka wyszla swietnie i w ostatnim wysteplowal bym opone ogolnie fajne...pozdrawiam.
    Canon 10D Sigma 15-30 Tamron 28-75

Początki nałogu Awatar ewa_olsztyn
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

Podobają mi się Twoje zdjęcia.
    V i VI - za niepokój i spokój
    IV - za piękny i akuratnie naświetlony oraz skomponowany kamulec.
    I i III - za klimat, kompozycję, umiejętne i sensowne korzystanie z szerokiego kąta oraz przekonanie mnie do BW w pejzażu - oto rzadki przykład zdjęć, gdzie BW jest twórczością, a nie ucieczką od niewydarzonego koloru.
    II - za kolor, zwłaszcza za te srebrzystości na skałkach.
    Wszystkie - za powściągliwość.

Chętnie będę zaglądać, podoba mi się to, co robisz.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ewa_olsztyn Zobacz posta
    Wszystkie - za powściągliwość.
    Rozgryzłaś mój "styl" :-( Tak szybko.... :-) Fajnie, że "to" widzisz, nie patrzysz na same obrazki jak technik-fotograf, ale zaglądasz pod podszewkę, nie każdy to potrafi :-)
    Następne to mini-"dedykacja" dla Ciebie, jeden z moich ulubionych chorwackich kadrów :-):

VII.

VIII.

IX.

Coś już napisał Awatar eryk_g
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Bardzo ładne zdjęcia. Dla mnie najlepsza VIII. Taka "spokojna"
    400D, 300V, C 17-40 4L , C 70-200 4L, C 50 1.8, Manfrotto 190XPROB

Początki nałogu Awatar ewa_olsztyn
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

:-D dzięki bardzo - to faktycznie duża frajda dogadać się z drugim człowiekiem za pomocą obrazu... W każdym razie mi tymi zdjęciami sprawiłeś przyjemność. Że nie wspomnę o dedykacji...

VII - zapisałabym się do Ciebie na lekcje z pejzażu w BW... Świetny klimat, który na dodatek znam, bo żeglowałam tam kiedyś...

VIII - O wilku mowa Obrazek dla żeglarza, jak z japońskiej ryciny - high key w kolorze! Podzieliłeś co prawda kadr na pół horyzontem i choć wadzi mi to zawsze, tu - nie wiedzieć czemu - nie. No i jachcik - piękny! Wyobrażam go sobie z rozpiętym grotem i lataczami na bukszprycie!

IX - Raj tak właśnie wyobrażałam sobie raj, gdy byłam dzieckiem - mnóstwo zieleni, wodospadów i jeziorek do nurkowania. Do tych wyobrażeń brakuje mi jeszcze drzewek pomarańczowych. Piękne zdjęcie, ładnie naświetlone, nieprzekoloryzowane. Nie mam w pracy PSa żeby sprawdzić, ale jestem pewna, że ma wzorcowy histogram (żeby nie było, że nie zwracam uwagi na technikę)

Dzięki Mariusz!

PS: Ciekawa jestem dalszej rzymskiej numeracji... Miałam z tym kłopot w szkole - jest szansa i tu się czegoś nauczyć

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

świetna galeria, VIII ma bardzo fajną atmosferę, jak reszta (no może fotografia nr IX mi nie pasuje),

Pozdrawiam
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Uzależniony Awatar gunia1990
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

ahhh.. Jeziora Plitvickie.. musze się tam w końcu wybrać..

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów