"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
[QUOTE=Kolekcjoner;1207510]Nie jest śmieszne, jest karalne. Śmieszne to jest pisanie takich wielkich słów w tak nieznaczących sprawach.[/Q
Kolekcjoner błagam cię...Nie pogrążaj się. Widzisz jak krzywo piszę? To ze strachu...
Kto tu większych słów używa? Straszysz mnie konsekwencjami prawnymi? Litości! Naprawdę przemyśl to i zamknij temat. Nie nakręcaj się.
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez canon/nicon ; 19-02-2014 o 10:44
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Chłopie to ty ochłoń bo wytaczasz armatę na muchę"Mikol" mi przygadał, przyznałem mu rację i koniec tematu. A ty moderator i ciągniesz, drążysz tam gdzie tematu już dawno nie powinno być. Powiedziałeś swoje i koniec. Daj spokój. To ty powinieneś ucinać jakieś czcze dyskusje a tym czasem sam je prowokujesz a nawet generujesz.
Więcej dystansu i luzu. Nie bądź "Agent Tomek"
Pozdrawiam cię i miłego dnia
Ostatnio edytowane przez canon/nicon ; 19-02-2014 o 15:25
Wiesz takie nawołuwanie do luzu i spokoju raczej znamionuje że ktoś sam ma z tym problemy.
Kapitan Wagner