Strona 84 z 84 PierwszyPierwszy ... 3474828384
Pokaż wyniki od 831 do 836 z 836

Wątek: D700 kontra 5D, 5DMkII

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie Odp: d700 kontra 5D 5DMkII

Cytat Zamieszczone przez canon/nicon Zobacz posta
    "Mikol" masz racje. Trochę niefortunnie zacząłem Ale sugerowanie, że to poważna sprawa "Kolekcjoner" to wybacz śmieszne raczej.
    Pozdrawiam
    Nie jest śmieszne, jest karalne . Śmieszne to jest pisanie takich wielkich słów w tak nieznaczących sprawach.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

[QUOTE=Kolekcjoner;1207510]Nie jest śmieszne, jest karalne . Śmieszne to jest pisanie takich wielkich słów w tak nieznaczących sprawach.[/Q

Kolekcjoner błagam cię... Nie pogrążaj się. Widzisz jak krzywo piszę? To ze strachu... Kto tu większych słów używa? Straszysz mnie konsekwencjami prawnymi? Litości! Naprawdę przemyśl to i zamknij temat. Nie nakręcaj się.
    Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez canon/nicon ; 19-02-2014 o 10:44

Miasto
    Pod Tatrami

Cytat Zamieszczone przez canon/nicon Zobacz posta
    Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Nie jest śmieszne, jest karalne . Śmieszne to jest pisanie takich wielkich słów w tak nieznaczących sprawach.
    Kolekcjoner błagam cię... Nie pogrążaj się. Widzisz jak krzywo piszę? To ze strachu... Kto tu większych słów używa? Straszysz mnie konsekwencjami prawnymi? Litości! Naprawdę przemyśl to i zamknij temat. Nie nakręcaj się.
    Pozdrawiam
    Ja Cię niczym nie straszę. Piszesz i robisz co chcesz . To było tylko przypomnienie żebyś ochłonął .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Ja Cię niczym nie straszę. Piszesz i robisz co chcesz . To było tylko przypomnienie żebyś ochłonął .
    Chłopie to ty ochłoń bo wytaczasz armatę na muchę "Mikol" mi przygadał, przyznałem mu rację i koniec tematu. A ty moderator i ciągniesz, drążysz tam gdzie tematu już dawno nie powinno być. Powiedziałeś swoje i koniec. Daj spokój. To ty powinieneś ucinać jakieś czcze dyskusje a tym czasem sam je prowokujesz a nawet generujesz. Więcej dystansu i luzu. Nie bądź "Agent Tomek"
    Pozdrawiam cię i miłego dnia
    Ostatnio edytowane przez canon/nicon ; 19-02-2014 o 15:25

Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie Odp: D700 kontra 5D, 5DMkII

Wiesz takie nawołuwanie do luzu i spokoju raczej znamionuje że ktoś sam ma z tym problemy .
    Kapitan Wagner

Domyślnie Odp: D700 kontra 5D, 5DMkII

Wiesz takie nawołuwanie do luzu i spokoju raczej znamionuje że ktoś sam ma z tym problemy .
    Tak masz racje

Strona 84 z 84 PierwszyPierwszy ... 3474828384

Uprawnienia umieszczania postów