Te kropeczki... faktycznie nie wyglądało to ciekawie a zauważalne było już w okolicach 2000-3200.
Te kropeczki... faktycznie nie wyglądało to ciekawie a zauważalne było już w okolicach 2000-3200.
FF + S24EX | S50EX | H58/2 | H85/1.5
APSC + 18-55is | 70-300vc
kiedyś: C 400D > N D700 > C 30D > C 5D > C 40D | S20/1.8, S30/1.4, 85LmkII, 70-200L/2.8
moglibyście podlinkowac jakiegoś cropa gdzie one są? Nie wiem o co chodzi. Nie zauważam niczego takiego. Na tak niskich ISO jak piszecie ???
Jak z dyskusji wynika to co kiedys było domena canona stało się domeną nikona. To o czym piszą canonierzy jako o trudnych warunkach to dla nikoniarza dopiero warunki średnie. Trudne warunki dla nikona sa tam, gdzie canonierzy już nie pracują. No może poza posiadaczami 1Dmk4.
No nie ma. Ale tu się można duzo dowiedzieć o cechach D700, których on nie posiada
Może chodzi o Autoiso i automatykę programową + WB auto? da to w sumie taki tryb auto.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
[QUOTE=Jacek_Z;794208]moglibyście podlinkowac jakiegoś cropa gdzie one są? Nie wiem o co chodzi. Nie zauważam niczego takiego. Na tak niskich ISO jak piszecie ???
oczywiście
a skąd wynika ten warunek?
Pytanie jak sobie stopniujesz. Bo można napisać warunki: łatwe, średnie, trudne, bardzo trudne, extremalnie trudne. A jak ci napisze jakie sa trudne, to nie spytasz jakie sa bardzo trudne itd.
Jak z dyskusji wynika to co kiedys było domena canona stało się domeną nikona. To o czym piszą canonierzy jako o trudnych warunkach to dla nikoniarza dopiero warunki średnie. Trudne warunki dla nikona sa tam, gdzie canonierzy już nie pracują. No może poza posiadaczami 1Dmk4.
No nie ma. Ale tu się można duzo dowiedzieć o cechach D700, których on nie posiada
Może chodzi o Autoiso i automatykę programową + WB auto? Da to w sumie taki tryb auto.
Ostatnio edytowane przez Jacek_Z ; 27-03-2010 o 22:18 Powód: Automerged Doublepost
Nikon, Leica, Hasselblad, Mamiya, FKD i jeszcze kilka innych ...
[QUOTE=Jacek_Z;794208]moglibyście podlinkowac jakiegoś cropa gdzie one są? Nie wiem o co chodzi. Nie zauważam niczego takiego. Na tak niskich ISO jak piszecie ???
Może chodzi o Autoiso i automatykę programową + WB auto? da to w sumie taki tryb auto.
oczywiście
a skąd wynika ten warunek?
Pytanie jak sobie stopniujesz. Bo można napisać warunki: łatwe, średnie, trudne, bardzo trudne, extremalnie trudne. A jak ci napisze jakie sa trudne, to nie spytasz jakie sa bardzo trudne itd.
Może chodzi o Autoiso i automatykę programową + WB auto? Da to w sumie taki tryb auto.
sorry, ale próby poprawiania posta dały dziwny efekt, posty sa teraz dwa, a cytowania złe. A poprawić ich juz nie mogę.
Ostatnio edytowane przez Jacek_Z ; 27-03-2010 o 22:21 Powód: Automerged Doublepost
Nikon, Leica, Hasselblad, Mamiya, FKD i jeszcze kilka innych ...
ja chciałbym jeszcze podpytać jak się zachowuje piątka(AF) bo do niej się jednak będę skłaniał w słabym oświetleniu np już pod wieczór na mieście czy w ciemnych pomieszczeniach jak nie wiem np kawiarnie ?
oj strasznie zolto sie zrobilo....
Ten koleś foci nocne życie w Cardiff 5D Mk II + 35/1.4L - i daje radę
Ups...zapomniałem dać linka:
http://www.flickr.com/photos/maciejdakowicz/
Ostatnio edytowane przez Teo ; 30-03-2010 o 00:09 Powód: Automerged Doublepost
Powiem wam, ze ostatnio robil koles foty w szkole, d700+ 24-70.... dzis zobaczyłem odbitki.. jakaś porażka, mam zieloną twarz a nie przypominam sobie bym mial ochote wymiotować, co smieszne wiekszość jestniebieska albo zółta. Oświetlenie: dwie studyjne lampyNie śmiem oceniac po jednej odbitce nie mniej jednak wylada tragicznie.