jasne. tylko wyraziłem opinie o zdjęciach, które mnie by nie przekonały do przesiadki z Canona na Nikona.
jasne. tylko wyraziłem opinie o zdjęciach, które mnie by nie przekonały do przesiadki z Canona na Nikona.
Jednak wszystko mozna zobaczyc jak sie chceTrochę dziwne te kolory, na moim monitorze wyglądają nieco fioletowo.
Osobiście nie podobają mi się.
Ja dalej twierdze ze ciezko wybrac z blin tescie pomiedzy 5d 85L i d700 i 85 1,4. ( z tymi samymi profilami)
tez zaswsze mozna przymknac jasne do tej wartosci. nie trzeba kupwacTo kupuj same szkła 5,6 i ciemniejsze. Podobne odczucia ma wiele mam weselnych i babć. ,,Coś fotograf do d... bo wujki nieostre''.
chcialem zeby nie bybly jak znaczki pocztowe. co do galerii do wszystko w zrodle strony.Jedyne co mi się źle u Trampka ogląda to ten układ galerii, ale to nie wina body ani szkieł tylko programu w którym wygenerował zdjęcia!!!A może to ja mam za mały monitor?
hint: ctrl i scroll wszystko naprawi
Ostatnio edytowane przez trampek ; 18-09-2009 o 19:31
R5, R6,RF10-20, RF1535, RF2870, RF50L, RF85L, RF70200 2.8, M1 Max
Pod warunkiem sprowadzenia wszystkiego do wspólnego mianownika pt. Adobe standard, który IMHO skórze dobrze nie robi.
Zobacz sobie, co ten twój hint robi w Firefoksie... Za poziome galerie to ja bym twórcom wsadzał kaktusa w niewymowną, niech poczują co to brak ergonomii ;-)hint: ctrl i scroll wszystko naprawi
I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it
My sie chyba nie rozumiemy. [w galerii ktora widzisz ("goscie) d700 ma zainportowany profil canona 5d "portret" zobacz. chyba nie powiesz ze skora w tej galieri ma "dobrze nie zrobione"... co do adobe standard to sie zgadzam kiepsko to wygladaPod warunkiem sprowadzenia wszystkiego do wspólnego mianownika pt. Adobe standard, który IMHO skórze dobrze nie robi.
nie rozumiem. co robi? pomniejsza zdjeca bo o tym pisalem. co do galerii poziomych to mam zdanie odwrotne i tyle. w internecie jesli juz w galeriach/portfoliach zdjecia sie stykaja bokami to wlasnie w ten sposob, nigdy ni biegna pionowo. blogi to co innego.Zobacz sobie, co ten twój hint robi w Firefoksie... Za poziome galerie to ja bym twórcom wsadzał kaktusa w niewymowną, niech poczują co to brak ergonomii ;-)
Ostatnio edytowane przez trampek ; 18-09-2009 o 20:01
R5, R6,RF10-20, RF1535, RF2870, RF50L, RF85L, RF70200 2.8, M1 Max
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Prawie dobrze, ja tam bym trochę tego czerwonego jednak zdjął. Wydaje mi się troszkę za bardzo agresywny, ale z obrazkiem ze swojej 40stki też tak często robię. A może to mój monitor? W prawdzie przyzwoity, ale niekalibrowany.
Wydawało mi się, że u ciebie ctrl+wheel scrolluje w poziomie, bo chyba głównie o brak sensownego przewijania kółkiem myszy się rozbija.nie rozumiem. co robi? pomniejsza zdjeca bo o tym pisalem.
DGCC, nie mniej jednak dla przeciętnego człowieka jest to dosyć nienaturalne.co do galerii poziomych to mam zdanie odwrotne i tyle.
I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it
I JUST LOVE TO PUSH THE BUTTON AND HEAR THE CAMERA SNAP | ruler of the world
szukajka
EOSy, 17-40/4L, 24-70/2.8L, 50/1.8, 85/1.8, 100-300/4.5-5.6, Raynox 250, manfrotto, 420EX, 580EX I, II, elinchrom+ skyport.
www.magaczewski.blogspot.com
www.fotogaleria.magaczewski.pl
I JUST LOVE TO PUSH THE BUTTON AND HEAR THE CAMERA SNAP | ruler of the world
szukajka