:d :d :dQ: are you able to supply this with a 2x converter? A 1.4 will also do the job nicely.
A:well unless you want to loose a stop or so & need to check the tread wear on neil armstrong's lunar footprints i can supply a 2x converter...
:d :d :dQ: are you able to supply this with a 2x converter? A 1.4 will also do the job nicely.
A:well unless you want to loose a stop or so & need to check the tread wear on neil armstrong's lunar footprints i can supply a 2x converter...
Hmmm...cholernie duża rurka![]()
C-F-K - forever
dorzucają przyczepkę do malucha?![]()
Cholera przegapiłem tą aukcjei do św.Mikołaja napisałem tylko o 35 f/1.4
Do zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
(R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)
Parę pytań przed zakupem:
-minimalna odległość ostrzenia w kilometrach?
-gdzie dostać polar?
-czy eliminując złośliwe zjawiska jak krzywizna ziemi, da się przy hiperfokalnej zobaczyć swoje plecy?
![]()
papa 5D2 | EOS R | RF 24-105 L IS NANO| Sigma 15 | EF 24 L II | EF 16-35 L II | EF 50 L |EF 70-300 IS II NANO | TS-E 24 II
Postaram się odpowiedzieć
Cyt.: "Minimum Object Distance: 120 meters (Approx 393 feet!)"
Pewnie ma wbudowanygdzie dostać polar?tak jak "Light quantity is controlled with the use of built-in ND filters, corresponding to f/14, f/16, f/22, f/32"
Nie bardzo-czy eliminując złośliwe zjawiska jak krzywizna ziemi, da się przy hiperfokalnej zobaczyć swoje plecy?"This is the only ultra-telephoto lens in the world capable of taking photographs of objects 18 to 32 miles away (30km to 52kms away)"
Ciekawe, czy da sie zrobic "zdjecie z reki"![]()
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Dla przyrodników jak znalazłDo tego jeszcze jakiś BRDM z demobilu - a zamiast wieżyczki ta lufa - i już można jechać na safari
![]()
Dobrze, że jeszcze gwiazdor nie dostał mojej listy życzeń, wykreślę 1200/5,6 na rzecz tego cudeńka...![]()
C5DII | C40D | Sam8/3,5 | C35/1,4L | SMCTakumar50/1,4 | C70-200/2,8L | C580EXII | m42
Świetnie, po dodaniu tkx2 można robić makro skał na księżycu !
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.