Strona 4 z 30 PierwszyPierwszy ... 2345614 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 296

Wątek: [kuzi4] Aż się łezka w oku kręci...samochodowo.

skyhistoire
    Guest

Domyślnie

no to teraz ja... : ]

ogolnie, jasne podobaja sie,,,
    a najbardziej 15 - 18 - 19 - 20
    16 tez robi wrazenie... i milo by bylo gdyby wszystkie byly tak wolne od 'postronnych' widzow

15 i 20 jak narazie najlepsze wg. mnie

Początki nałogu Awatar kuzi4
    Miasto
    Chrzanów

Domyślnie

Czasami Ci "postronni" kibice robią klimat:-D ale niestety zazwyczaj przeszkadzają - szczególnie "chłopcy jednokomórkowcy" co Kuzaj to ich kolega, a wszystkim opowiadają, że w rajdze jadą trzy Peugeoty S2000 WRC - a spróbój przegonić lub choćby poprosić o nieutrudnianie pracy... Na szczęście jest stempelek, tylko nie zawsze się da...

Miasto
    Chrzanów

Domyślnie

I kolejnych kilka:

23.

24.

25.

26.

27.

28.

29.
    Ostatnio edytowane przez kuzi4 ; 09-02-2009 o 22:12

Początki nałogu Awatar DonBolano
    Miasto
    Ostrów Wielkopolski

Domyślnie

Niektore wydaja sie byc przeostrzone.. I to sporo.
    Na świat spoglądam przez armatę...

Miasto
    Chrzanów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez DonBolano Zobacz posta
    Niektore wydaja sie byc przeostrzone.. I to sporo.
    No i właśnie tu pojawia się problem kompresji do warunków forumowych - regulaminowych w miarę.

Podaj mi na PW maila to wyślę Ci zdjęcia przed kompresją - ważą ok 300 - 400 Kb. Część fotek ostrzyłem o jeden poziom przy zmniejszaniu, oglądniesz i wtedy zobaczymy czy nawet jeden poziom to też za dużo... i nie powinienem tego robić.

Miasto
    Ostrów Wielkopolski

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kuzi4 Zobacz posta
    No i właśnie tu pojawia się problem kompresji do warunków forumowych - regulaminowych w miarę.

Podaj mi na PW maila to wyślę Ci zdjęcia przed kompresją - ważą ok 300 - 400 Kb. Część fotek ostrzyłem o jeden poziom przy zmniejszaniu, oglądniesz i wtedy zobaczymy czy nawet jeden poziom to też za dużo... i nie powinienem tego robić.
    Znaczy sie, tak mi sie zdaje. Widac to glownie na liniach prostych biegnacych ukosem, poschodkowane są. Ale pokazac mozesz - donbolano@o2.pl

A ostrzyles przed czy po zmniejszaniu?

Miasto
    Chrzanów

Domyślnie

Przed

Miasto
    Ostrów Wielkopolski

Domyślnie

Dostałem fotki - dzięki. Trochę zgłupiałem, bo się dokleiła wielka reklama Carlsberga.. Ale sie domyśliłem, co to .

1. Na zdjęciach, które mi podsłałeś, też to widać, ale mniej. Mam wrazenie, ze przesadziles z wyostrzaniem. Nie wiem, jakiego programu uzywasz do ostrzenia, ale jesli PS'a, to wejdz sobie w dział tips&tricks. Tam jest to swietnie opisane, jak wyostrzyc i kiedy - sam tak robiłem, poki mi sie trial PS'a nie skonczyl.
    2. Przyjrzyj się spojlerowi na 25 i ramkom od drzwi. Albo calemu autu na 28. Albo na żółtym aucie, na krawędziach drzwi. Poząbkowało się, poschodkowało. Nawet przy ciężarze pliku 400kb widac, że lekko sie zaczyna strzępić.
    3. Może zamiast wyostrzania - uwydatnić krawędzie na masce warstwy? (odsłyłam ponownie do Tips&tricks)

Miasto
    Chrzanów

Domyślnie

Ja też trochę "zgłupłem"... Nie jest to moja pierwsza galeria przygotowywana w zawsze taki sam sposób dla portali internetowych, taki numer mam po raz pierwszy. Muszę się temu przyglądnąć głębiej i dojść gdzie popełniłem błąd.
    Jaką wielką reklamę Carlsberga masz na myśli??? Ja mam w podbisie malutkie logo... może moja firma robi coś, o czym nie wiem...

Miasto
    Ostrów Wielkopolski

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kuzi4 Zobacz posta
    Jaką wielką reklamę Carlsberga masz na myśli??? Ja mam w podbisie malutkie logo... może moja firma robi coś, o czym nie wiem...
    NIe no.. wielkie to to moze nie jest.. Ale wszystkie numery, siedziby, adresy i banner Troche miejsca to zajmuje

A co do zdjec. To moze po prostu tym razem Ci ostrzejsze wyszly?

Strona 4 z 30 PierwszyPierwszy ... 2345614 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów