Nie ostre jak diabli... Jak je wrzucałem to też byłem nieostry, oj byłem
... Ale lipa. Trudno - edytować nie można więc zostaje jako przykład negatywny...
Nie ostre jak diabli... Jak je wrzucałem to też byłem nieostry, oj byłem
... Ale lipa. Trudno - edytować nie można więc zostaje jako przykład negatywny...
można mieć foto ostra kolorowa lub super moment.
Tu jako moment duży plus .
![]()
pare sloikow i jedno body ......... ostatnio uzywane 9 lat temu czas nanowo zaczac przygode ....
No Rajd Szwecji to, to nie jestŚniegu jak na lekarstwo. Ale powiem Ci, że ten samochód jest mało fotogeniczny, jego nie da się dobrze sfotografować
Próbowałem już wiele razy i nigdy efekt nie był zadowalający. Nie wiem co jest z tym autem nie tak, ale zdjęć nie potrafię mu zrobić. Albo zlewa się z tłem(chyba przez te barwy bojowe), albo nieostry.
Wracając do tego zdjęcia, to sama moment świetnie złapany
400D, 15-85mm/3.5-5.6 IS USM, 18-55mm/3.5-5.6, 70-210mm/3.5-4.5 USM
Ja na GSMP Sienna tez miałem problem złapać go w punkt, ale to przez to, że ma tak nasrane tych kolorów, piorunów i AF się gubi zwyczajnieInni mieli podobne problemy mimo to, że było słonecznie i jasno
![]()
www.image-sport.net moja www
www.imagesport.digart.pl prace
www.facebook.com/imagesportnet
7D,400D/17-50 f2.8/70-200 f4L/50 f1.8II/580EXII/Tamrac Expedition7
A ja myślałem, że to ze mną coś nie tak jest i nie mogę trafić w to autoTeż mi się wydawało, że to przez te barwy AF nie trafia, tylko nie miałem z kim tego porównać. Teraz już wiem, że nie byłem jedyny, któremu się nie udawało
![]()
Mi się udało. Może było by ostrzejsze to zdjęcie z Lotosu gdybym je po zmniejszeniu wyostrzył, a że sam byłem nieostry... http://www.sendspace.com/file/bqi208
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Trochę śniegu było... Szkoda, że pratycznie cały drugi dzieś sypało...
Ostatnio edytowane przez kuzi4 ; 21-02-2011 o 20:45 Powód: Automerged Doublepost
Kajetanowicz w typowo zimowej scenerii, Dul trafiony w punkt. Gratuluję
Niestety przeszkadzał gęsto padający śnieg. Większość zdjęć ma brzydkie kropki i kropy...
Kajto bardzo mi sie podoba!
Swoja drogą zastanawiam się dlaczego auto jest zarejestrowane w Rybniku![]()
www.image-sport.net moja www
www.imagesport.digart.pl prace
www.facebook.com/imagesportnet
7D,400D/17-50 f2.8/70-200 f4L/50 f1.8II/580EXII/Tamrac Expedition7
Bo tam jest zarejestrowany/zameldowany jego Właściciel.