Pokaż wyniki od 1 do 10 z 296

Wątek: [kuzi4] Aż się łezka w oku kręci...samochodowo.

Mieszany widok

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Podeślij mi linka do dowolnego rawa z rajdu to pokażę ci co można w 15min wyciągnąć.

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Super zdjęcie! Aby takie zrobić trzeba być w odpowiednim miejscu i czasie.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

To chyba jakiś pechowy rajd. Masz zdjęcie z dzisiejszego wypadku?
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Coś już napisał Awatar KrzysiekRally
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Są na kontakt.24.tvn.pl a swoją drogą nie ma się czym obnosić...nawet jak bym miał to bym nie udostępnił.

Marcin dzięki za użyczenie palnika na tarasie Bez tego grill by nam sie nie rozpalił
    www.image-sport.net moja www
    www.imagesport.digart.pl prace
    www.facebook.com/imagesportnet
    7D,400D/17-50 f2.8/70-200 f4L/50 f1.8II/580EXII/Tamrac Expedition7

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KrzysiekRally Zobacz posta
    Są na kontakt.24.tvn.pl a swoją drogą nie ma się czym obnosić...nawet jak bym miał to bym nie udostępnił.

Marcin dzięki za użyczenie palnika na tarasie Bez tego grill by nam sie nie rozpalił
    widzę kazdy wozi bbq , tylko ja taka sierota ....
    ale chyba w pl rajdy inaczej wyglądają bo w sumie nie ma czasu fot zgrać i selekcji zrobić a co dopiero grilla rozpalić

Cytat Zamieszczone przez kuzi4 Zobacz posta
    Skąpo, ale tak.
    Fajny roll , ale fota strasznie ciemna po nacisnieciu print była by czarna plama .
    Popatrz jak masz monitor lub lapa ustawionego bo u ciebie może wyglądać to super a u kogoś kto ma ustawiony monitor to jest tak sobie.
    Wracając z rajdu bo wczoraj nie prowadziłem oglądałem ta fote na telefonie i wyglądała super , na monitorze już nie.

Darek
    pare sloikow i jedno body ......... ostatnio uzywane 9 lat temu czas nanowo zaczac przygode ....

Początki nałogu Awatar kuzi4
    Miasto
    Chrzanów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Dzygit-Dublin Zobacz posta
    widzę kazdy wozi bbq , tylko ja taka sierota ....
    ale chyba w pl rajdy inaczej wyglądają bo w sumie nie ma czasu fot zgrać i selekcji zrobić a co dopiero grilla rozpalić

Fajny roll , ale fota strasznie ciemna po nacisnieciu print była by czarna plama .
    Popatrz jak masz monitor lub lapa ustawionego bo u ciebie może wyglądać to super a u kogoś kto ma ustawiony monitor to jest tak sobie.
    Wracając z rajdu bo wczoraj nie prowadziłem oglądałem ta fote na telefonie i wyglądała super , na monitorze już nie.

Darek
    Ja robiłem at hot na lapku i było ok.

Krzychu, jak mam to dam. Powiem Ci, że ten palnik wożę ze sobą już dobre 7 lat i nigdy mnie nie zawiódł. Wiatr, nie wiatr, śnieg czy deszcz zawsze grilla miałem rozpalonego.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kuzi4 Zobacz posta
    Ja robiłem at hot na lapku i było ok.
    tez tak mam z auta zwycięzców do portali a z lapem powalcz bo my ostatnio walczyliśmy jak tu zgrać 3 lapy vs eizo vs drukarka względem światła i kolorów- nie jest łatwo
    pare sloikow i jedno body ......... ostatnio uzywane 9 lat temu czas nanowo zaczac przygode ....

Uprawnienia umieszczania postów