W jedynce ucięcie flagi dość nieszczęśliwe IMHO, cz-b most między dwoma zdjęciami w kolorze wygląda trochę od czapy. Generalnie całość dość przeciętna - 5 dni to sporo czasu.
W jedynce ucięcie flagi dość nieszczęśliwe IMHO, cz-b most między dwoma zdjęciami w kolorze wygląda trochę od czapy. Generalnie całość dość przeciętna - 5 dni to sporo czasu.
mieszkam w NY od wielu wielu lat... szkoda zr ty miales tylko 5 dni... #3 super zdjecie... reszta to raczej standardzik.... bez emocji czy jakiegos zachwytu... w NY niestety trudno zrobic dobre zdjece, bo kazdy landmark wszystkie widoki sa oklepane z kazdej strony, wiec ciezko pstryknac cos co kiczem nie bedzie... ja przez te wszystkie lata z reka na sercu moge powiedziec ze zrobilem dwa zdjecia ktore sa niezle i niestandardowe a reszta a jest ich tysiace to raczej kiczyk nowojorski... widze zdjecie robione z Top of the Rock... przepalone niebo przepalone budynki... ale pociesze cie jak zyje nie widzialem dobrze zrobionego zdjecia z tego miejsca))) jest to poprostu technicznie niemozliwe... czasem widzialem gorsze czasem lepsze ale to miejsce jest fatalnie ustawione do slonca.... widok piekny, zpiera dech w piersi nawet mi chociaz jestem tam regularnie raz-dwa w miesiacu... niestety zdjecia wychodza fatalne... jakbys byl kiedys w NY i chcial wyskoczyc na wycieczke po dobrych miejscach fotograficznych daj znac... pozdrawiam