Pokaż wyniki od 1 do 10 z 45

Wątek: Statyw Goldphoto YH324C + głowica Manfrotto 488RC2.

Mieszany widok

Bywalec
    Miasto
    Radom

Domyślnie

Mam taki zestaw nogi i głowica Goldphoto... jakość wykonania i spasowania elementów jest daleka od doskonałości, ale po kilku zabiegach z zestawem "mały majsterkowicz" ten zestaw daje radę...

Domyślnie

Witam

Ja także posiadałem nogi Goldphoto - jednakże tak jak koledze powyżej, zepsuła mi sie blokada jeden nogi - wymieniłem statyw na Giottos, statyw droższy, ale z "skrecanym" systemem blokowania nóg. Goldphoto została mi glowice, ale planuje jej wymiane.
    Nie jestem zadowolony z produktów firmy Goldphoto - zainwestowałem w pół środki,i tylko straciłem te pieniądze.

Pozdrawiam

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Dokładnie. Do pewnego momentu byłem zadowolony, że mam 99% Manfroto za 1/3 ceny. Ale do pewnego momentu. Potem już tylko była refleksja, ze wywaliłem niepotrzebnie pieniądze, a mogłem dołożyć do prawdziwego statywu zamiast chińskiej podróbki.

Ale na początku wrażenie robił bardzo dobre. Wydawał się solidny.

Sugerowałem się "prywatną" recenzją na necie, ze szczegółowymi zdjęciami. Coraz bardziej jestem przekonany że to mogła być produkcja dystrybutora Goldphoto a nie prawdziwa recenzja użytkownika, bo miał podobno znieść ten statyw sporo. A mi nie wytrzymał nawet pół roku przy naprawdę umiarkowanym używaniu.

Uprawnienia umieszczania postów