jesli w perspektywie masz najblizsze zakupy za pol roku albo i dluzej (nie wiem jak Twoja bialoglowa, ale... :-) ) to zdecydowanie ma to sens. ale pytanie dotyczylo precyzyjnie porownania sprzetu nie gdybania na przyszlosc.Zamieszczone przez KuchateK
otoz to! chociaz akurat i Nikon w dziale DX nie szaleje, przynajmniej z roznorodnoscia szkiel. bo jakosciowo jednak te szkla sa duzo do przodu nad EF-S (w ktorym oprocz macro 60mm nie pojawilo sie nic godnego machniecia reka)Zamieszczone przez KuchateK
zdaje sie ze tak. ale jak to wyglada w porownaniu z Nikonem nie wiem. jakby nie patrzyc, Nikon ma w tym wzgledzie wieksze doswiadczenie i jednak lepsza renomeZamieszczone przez KuchateK
no dobra, ale zauwazyles, ze mowa byla o imprezach i lampie blyskowej?? po co Ci wiecej niz ISO 400 jesli glownym zrodlem swiatla jest lampa. a do ISO 400 to D70 jakos utrzymuje poziom.Zamieszczone przez KuchateK
jesli w gre wchodza zdjecia w swietle zastanym, to akurat wybor jest w druga strone. i to bez zadnych watpliwosci.
prawda, ale pytanie ile jest potrzebne. jesli kryterium wyboru sa finanse i mozliwosci, ktore mozna za nie kupic to w tym mocomencie wskazanie na D70. przyszlosciowo zdecydowanie jestem za 350D, o czym zreszta napisalem.Zamieszczone przez KuchateK