Pokaż wyniki od 1 do 10 z 181

Wątek: fotografia koncertowa

Mieszany widok

Uzależniony Awatar Zbyszko666
    Miasto
    Śl.

Domyślnie

W sobotę zrobiłem koncercik głownie z 50 f1.8 ,przymknięty do 2.2 z iso 800 ,i też dało radę się fotografować. Koncert był gatunku Metalcore, Nu, itp.. Oświetleniowiec się spisał i było bardzo dużo przestrzeni świetlnej ,także nic tylko chciało się pstrykać . Tamron użyty sporadycznie tylko do szerszych kadrów.

Początki nałogu Awatar fleder
    Miasto
    mazowsze

Domyślnie

Opowiem jak było. Zadzwoniłem parę dni wcześniej do organizatora koncertu - Impresariatu XXXXX, szefo powiedział mi, że absolutnie aparatów nie wolno wnosić i że od czasu do czasu mogę zrobić zdjęcie komórką i może ochroniarze się nie przyczepią. O ludziach z akredytacją nic mu było nie wiadomo (na 2 dni przed występem). Grzecznie podziękowałem i... i tak zrobiłem swoje. Wniosłem pod kurtką 40d z podczepionym 55-250 IS (tak wiem, szkło jasnością nie miażdży, ale to moje jedyne tele). Na miejscu było sporo ochroniarzy typu 'wąsaty wujek Józek', którzy na nic nie zwracali uwago. Gdy się zaczęło ludzie powyciągali małpki, komórki, parę luster i pstrykali, kręcili do woli. Żaden ochroniarz słowem ani gestem nikogo nie upomniał.
    Parę zdjęć zamieściłem w galerii, w dziale reportaże. Zapraszam do oglądnięcia i komentowania!!
    Pozdrawiam!
    5D, stałki, zoomy

Uprawnienia umieszczania postów