Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 181

Wątek: fotografia koncertowa

Mieszany widok

Bywalec
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sławek Zobacz posta
    No tak... La donna è mobile.
    A tak przy okazji AF i ekspozycji. Ja w 5D mark II ustawiłem sobie tak body że po ustawieniu AF wciskam AFon i zwalniam pomiar. W tym momencie ostrość mam już ustawioną tam gdzie chcę , przekadrowuje tak jak mi pasuje i wyzwalam kiedy mi pasuje nie zważając czy zmieniło mi się światło czy nie. Zauważyłem że na koncertach światło się częściej zmienia niż ludzie poruszają.
    O żesz Ty orzeszku!!! Toć to przecież genialne w swojej prostocie. W czwartek fotografuję co prawda teatralnie, ale warunki też trudne, więc poćwiczę. Dziękować

Cytat Zamieszczone przez Pikczer Zobacz posta
    katharsis - nie uwazam sie bron Boze za jakiegos guru fotografii koncertowej i nie chce abys tak to odebrala. Sam sie ciagle ucze i chcialbym osiagnac jeszcze wyzszy poziom. Pozwolilem sobie na komentowanie i doradzanie tylko dlatego, ze... sam nie wiem dlaczego...
    Guru nei guru, ważne że oglądasz te zdjęcia krytycznym okiem i zauważasz więcej niż ich autorka. Nie będę się usprawiedliwiać tym, że jestem poczatkująca, bo - cholera - jestem! Pierwszy raz weszłam do sali teratralnej z aparatem w czerwcu, kolejny raz w październiku i od tego czasu już dość regularnie. Jak chcesz się pośmiać to zajrzyj tutaj, acz bądź litościwy i NIE komentuj tych zdjęć A że ubzdurałam sobie, że chcę fotografować koncertowo i teatralnie? Tak i chcę to robić jak najlepiej. Dlatego wrzucam zdjęcia i czekam na komentarze. Dlatego dziękuję za krytykę i prosze o więcej, jak coś jeszcze podrzucę.

Aha, co do kolorów - mam chyba jakiś problem z ustawieniem monitora mojego laptopa, na ktorym obrabiam materiały. Czy jest jakiś sposób na weryfikację ustawień?
    ps
    jak chcesz, to moge zamilknac - daj tylko znac
    nawet nie próbuj

Bywalec Awatar darnok
    Miasto
    Jelenia Góra

Domyślnie

5D mk II + 50/1,4 -

tak na potwierdzenie ze bocznymi AF tez mozna cos trafic

Uzależniony Awatar blum
    Miasto
    świętokrzyskie

Domyślnie

Tak na potwierdzenie, że 400D i Sigmą 30/1.4 tez można coś trafić ;-)

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów