Strona 9 z 16 PierwszyPierwszy ... 7891011 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 157

Wątek: Jurek Owsiak - Chuligani z aparatami fotograficznymi

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez VRx
    [dużo]
    A czy gdyby taki prowokujący fotograf próbował sfotografować twoją czteroletnią córkę w parku, z która poszedłeś "na stonę" bo wypiła za dużo herbaty a do najbliższej toalety jest ohoho albo i dalej, to tez byś bronił takiego "fotografa" do wolności słowa i chwalił jego reporterską determinację do wyszukiwania sensacji?
    Nie musisz mi odpowiadać, wystarczy że odpowiesz sobie sam.
    (Sprawdzić czy nie ksiądz.)

Coś już napisał
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez przemencjusz Zobacz posta
    A czy gdyby taki prowokujący fotograf próbował sfotografować twoją czteroletnią córkę w parku, z która poszedłeś "na stonę" bo wypiła za dużo herbaty a do najbliższej toalety jest ohoho albo i dalej, to tez byś bronił takiego "fotografa" do wolności słowa i chwalił jego reporterską determinację do wyszukiwania sensacji?
    Nie musisz mi odpowiadać, wystarczy że odpowiesz sobie sam.
    (Sprawdzić czy nie ksiądz.)
    Przeczytaj wątek od początku będziesz znał odpowiedź na nurtujące Cię pytanie... I zanim zadasz kolejne, sprawdź czy już nie odpisywałem na nie.
    trzy zoomy na krzyż

Uzależniony Awatar Biperek
    Miasto
    Augustów

Domyślnie

No nie mogę się powstrzymać, chyba jestem pieniaczem

Cytat Zamieszczone przez VRx Zobacz posta
    Gdybyś był psychologiem wiedziałbyś doskonale, że po dwóch wypowiedziach na forum internetowym nie stawia się tak daleko idących wniosków jak Twoje w tamtym poście.
    Policzyłem - w tym wątku wypowiedziałeś się już 8+2 razy. Błąd ni mniej, ni więcej 400-500%. Czy to nie jest manipulowanie faktami? Oczywiście da się ten błąd na pewno jakoś "logicznie" wytłumaczyć, ale ja nazywam to właśnie naciąganiem.
    Zdziwiłbyś się ile fachowiec mógłby o tobie powiedzieć na podstawie tego co napisałeś. Znacznie więcej powiedziałby, gdyby twoje teksty były napisane odręcznie, ale te 10 postów to też już jest jakaś próbka.
    Ostatnio edytowane przez Biperek ; 06-11-2008 o 16:31
    Pozdrawiam
    Marek/Biperek

Coś już napisał
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Biperek Zobacz posta
    No nie mogę się powstrzymać, chyba jestem pieniaczem
    Możliwe

Policzyłem - w tym wątku wypowiedziałeś się już 8+2 razy. Błąd ni mniej, ni więcej 400-500%. Czy to nie jest manipulowanie faktami? Oczywiście da się ten błąd na pewno jakoś "logicznie" wytłumaczyć, ale ja nazywam to właśnie naciąganiem.
    Logiczne, a nie "logiczne". Proste i jedyne, nie liczyłem.
    A biorąc pod uwagę treść wypowiedzi, powtórzenia itp. to jest tam może treści max. na 3 wypowiedzi/przekazy.
    Zdziwiłbyś się ile fachowiec mógłby o tobie powiedzieć na podstawie tego co napisałeś. Znacznie więcej powiedziałby, gdyby twoje teksty były napisane odręcznie, ale te 9 postów to też już jest jakaś próbka.
    No widzisz, może i bym się zdziwił, może i nie. Wypowiedź na forum jest daleka od wypowiedzi pisanej odręcznie czy nawet wypowiadanej słownie, twarzą w twarz.
    A fachowiec mógłby powiedzieć tylko na ile by to było zgodne z prawdą tego ani Ty ani on byście nie wiedzieli...
    trzy zoomy na krzyż

Pełne uzależnienie Awatar wojkij
    Miasto
    Meksyk Europy

Domyślnie

Owsiak tez sporo za uszami ma i wielokrotnie to udowadnial publicznie. Wiec jego subiektywny opis sytuacji nie koniecznie musi byc zgodny z prawda, relacja kogos neutralnego byla by chyba lepszym poletkiem do hodowania dyskusji egzystencjonalno-moralnych.

Uzależniony Awatar Biperek
    Miasto
    Augustów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wojkij Zobacz posta
    Owsiak tez sporo za uszami ma i wielokrotnie to udowadnial publicznie. Wiec jego subiektywny opis sytuacji nie koniecznie musi byc zgodny z prawda, relacja kogos neutralnego byla by chyba lepszym poletkiem do hodowania dyskusji egzystencjonalno-moralnych.
    A mógłbyś rzucić jakimiś przykładami? Nie żebym chciał go bronić, po prostu jestem ciekaw.

A tak z innej beczki. Bo nie pamiętam, czy ktoś o tym wspominał. Na zdjęciu opublikowanym na blogu Owsiaka jest rozpoznawalny jeden z "napastników". To chyba ewidentne złamanie prawa ?
    Pozdrawiam
    Marek/Biperek

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

A tak z innej beczki. Bo nie pamiętam, czy ktoś o tym wspominał. Na zdjęciu opublikowanym na blogu Owsiaka jest rozpoznawalny jeden z "napastników". To chyba ewidentne złamanie prawa ?
    Ano złamanie.

Początki nałogu Awatar DonBolano
    Miasto
    Ostrów Wielkopolski

Domyślnie

A mógłbyś rzucić jakimiś przykładami? Nie żebym chciał go bronić, po prostu jestem ciekaw.

Dopoki owy "sprawca" nie zglosi sie z tym do policji/na prokurature, to nie ma problemu raczej.
    Na świat spoglądam przez armatę...

marmon
    Guest

Domyślnie

Owsiak złamał prawo, jest prawo do fotografowania i publikowania zdjęć, fotograf nie jest osobą medialna. Po 2 szkoda, że Pan Owsiak nie zamieścił zdjęć jak bił fotografa i jak lała się krew, jest obdukcja i wszystko jasne. Nikt nikogo nie prowokował, Owsiak sam się najpierw uśmiechał i pozował i nagle zaczął szarpać chłopaka, bić i przewrócił go na asfalt. Nie róbcie z niego świętej krowy, u mnie ten człowiek stracił wszelki autorytet i nie dam więcej już ZŁAMANEGO GROSZA na orkiestrę.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    I nikt nikomu nie wtykał w twarz obiektywu :] Taki człowiek nie mógł by się nazywać paparazzi, bo wywołałby tylko śmiech.
    Ostatnio edytowane przez marmon ; 07-11-2008 o 16:37 Powód: Automerged Doublepost

Uzależniony Awatar Wats0n
    Miasto
    Posen Bloody Posen

Domyślnie

Jeden jest, jeszcze tylko dwóch brakuje
    Tako rzecze Watson.
    There are no stupid questions, just stupid people.
    Wątek galeryjny na CB/Portrety@CB/Meksyk@CB/Sport@CB //Galeria przejściowa

Strona 9 z 16 PierwszyPierwszy ... 7891011 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów