Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Wyszukiwarka na Canon Board

Mieszany widok

Uzależniony

Domyślnie Wyszukiwarka na Canon Board

Przez wyszukiwarkę próbuję znaleźć założone tematy o Canonie 5D i kicha, nawet znany watek "5D i co dalej" też sie nie pojawia. Wpisuję słowo kluczowe 5D, zaznaczam "wątek" i nic.
    Prawdę mówiąć na żadnych innych forach gdzie zaglądam nie mam takich trudności z odnalezieniem poszukiwanego tematu jak na Canon Board (choć wydaje mi się, że kiedyś było z tym lepiej). Być może coś źle odznaczam, ale chyba próbowałem na wszystkie możliwe sposoby i zwykle klapa.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

google.pl i przez nie szukaj info na forum , nie dziala wyszukiwarka forumowa , niestety , pytanie jak dlugo ?
    no comment...

Uzależniony Awatar trothlik

Domyślnie

Ta nasza forumowa szukajka jest jakaś zaczarowana niestety. ciężko znaleźć temat. kiedyś szukałem post po poście i znalazłem to co mnie interesowało, ale wklepując słowo klucz w szukajke wyskoczyło wielkie nic... niestety. Pozdrawiam
    trothlik
    "Nie istnieją różnice prócz różnic stopni między różnymi stopniami i brakiem różnicy. To znaczy w przekładzie na ludzki język: któż teraz nie pije".

Coś już napisał

Domyślnie

Tia... Ale grunt, ze co chwila ktoś odsyła do wyszukiwarki... :P
    Pozdro,
    D.C.

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

No jest jakiś chwilowy problem z tym, bo działała przedtem całkiem sprawnie.
    Tak czy tak to nie jest dobre podforum do tego "zażalenia". Od tego jest podforum http://canon-board.info/forumdisplay.php?f=11 - jak mi się zdaje 8).
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 04-11-2008 o 01:22
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

http://canon-board.info/showthread.php?t=9799&page=7 od postu 69
    http://canon-board.info/showthread.php?t=22036
    W tej chwili w zasadzie tylko tak, wbudowana szukaczka działa tylko wtedy gdy pytanie zawiera ciąg nie krótszy niż 4 znaki (-*&^%$# itp nie są traktowane jako znak). Np.:
    24-105 - nie znajdzie
    24-105L - znajdzie
    5D - nie znajdzie
    400D - znajdzie
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Uprawnienia umieszczania postów