No miał Być Księży Młyn ale pogoda dziś na fotki kiepska.... Może więc poniedziałek?
No miał Być Księży Młyn ale pogoda dziś na fotki kiepska.... Może więc poniedziałek?
2x5DII + 16-35L + 24L + 35L + 85 1.8 + 135L + 70-200 f2.8L IS + 2x580ex II i inne graty do błyskania
Mgiełka dziś była rewelacyjna, akurat jechałem koło 15 Przędzalnianą i żałowałem że nie wziąłem aparatu. Jak jutro też tak będzie to chyba wyjdę na godzinkę (:
nie marudź! idziemy na plener za dwa tygodnie![]()
Tzn. tak teoria mówio praktykę mnie nie pytajcie;p
TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się
widzę że nie ma za specjalnie chętnych na jutro,szkoda .
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
ja z modelką będę około 13-ej
Ostatnio edytowane przez analogforever ; 08-11-2008 o 23:45 Powód: Automerged Doublepost
T90 ,Pentax Z-20 , 2 powiekszalniki,procesor Jobo i cała szafa optyki
No dzisiaj pogoda piękna na focenie... Szkoda że nie mogę być
Ciekawe jak będzie za tydzień..
A modelki będą jakieś? Czy to będzie plener typowo "architektura-miasto"?
To jest za dwa tygodnie panowie, za dwa tygodnieza tydzień mamy weekend 15-16 listopada:>
Co do modelek to ja nie wiemmogłabym jakąś koleżankę przytachać ze sobą ale nic na 100%.
Tzn. tak teoria mówio praktykę mnie nie pytajcie;p
TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się
no i wybrałem się dzisiaj ,całe szczęście że miałem dziewczynę do sfotografowania bo inaczej byłaby kicha.Nie wiedziałem że Księży Młyn jest tak ciężki do fotografi w tej chwili,mnóstwo szyldów ,siatek,słupów,i w oddali pozaczynanych budów,dzisiaj była ładna słoneczna pogoda i brakowało mi tej wczorajszej mgły,moim zdaniem było by znacznie ciekawiej.Jedno zdjęcie z dzisiejszej zabawy zrobione na szybko cyfrową małpką,reszta z racji że robiłem normalnym aparatem za kilka dni.
Ostatnio edytowane przez analogforever ; 09-11-2008 o 19:04
czy to możliwe że tylko ja wybrałem się w ten weekend ??????????