Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 27 z 27

Wątek: [timo] pierwsze portrety

Bywalec
    Miasto
    Olesno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez DonBolano Zobacz posta
    Niech obrażać Twojej księżniczki - żony przyszłej - ale odnoszę wrażenie, że jej nosek lepiej by się prezentował w kadrze 3/4 albo bardziej z ukosa.. Bo z profilu wyglada na bardzo duzy..
    nie odnosze takiego wrazania i nawet po Twojej sugestii jakos niezbyt sie z tym zgadzam, ale wezme pod uwage i poprobuje inaczej

@slider, dzieki za wyjasnienie
    Canon 30D, Canon 7D, Tokina 28-70/2.8, Tokina 80-200/2.8, Canon 70-200/2.8L ISUSM, Canon 50/1.8, Canon 18-55/3.5-5.6 IS, Nissin Di866 Mk 2
    moje zdjęcia na CB: koncertowe, portrety, nocne

Uzależniony Awatar Paenka

Domyślnie

slider HK- high key to coś zupełnie innego niż to co pokazałeś
    Tzn. tak teoria mówi o praktykę mnie nie pytajcie;p

TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się

Pełne uzależnienie Awatar Slider

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Paenka Zobacz posta
    slider HK- high key to coś zupełnie innego niż to co pokazałeś
    .. W takim razie przepraszam za wprowadzenie w błąd, proszę o zaklasyfikowanie tego zdjęcia do innej kategorii, oświecenie i rozgrzeszenie
    Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.

Uzależniony Awatar Paenka

Domyślnie

Nie jest to napewno HK tyle wiem ;p bo ostatnio troche grzebie w tej technice, a czym jest dokladnie to co pokazales to nie wiem jak dla mnie "po prostu" portretem w studio
    Tzn. tak teoria mówi o praktykę mnie nie pytajcie;p

TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Paenka Zobacz posta
    Nie jest to napewno HK tyle wiem ;p bo ostatnio troche grzebie w tej technice, a czym jest dokladnie to co pokazales to nie wiem
    Heh.. tak to my sie bawić nie bedziemy skoro "wiesz" że to nie jest HK, napisz dlaczego, skoro w niej grzebiesz, napisz co to jest wogole, czym się charakteryzuje i ewentualnie przyklad. Za mało konkretów..:grin:

jak dla mnie "po prostu" portretem w studio
    Tak, ale portret w studiu, robiony w technice high-key. Gdyby dominowały ciemne kolory, cienie i czernie, wtedy byłby to low-key. Dla przykladu portrety allgsm'a w studiu są czymś pośrednim:wink:
    Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.

Bywalec
    Miasto
    Olesno

Domyślnie

khem khem :> bardzo bym prosil o nieoftopowanie, ewentualnie wydzielenie watku o HK/LK
    Canon 30D, Canon 7D, Tokina 28-70/2.8, Tokina 80-200/2.8, Canon 70-200/2.8L ISUSM, Canon 50/1.8, Canon 18-55/3.5-5.6 IS, Nissin Di866 Mk 2
    moje zdjęcia na CB: koncertowe, portrety, nocne

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez timo Zobacz posta
    bardzo bym prosil o nieoftopowanie, ewentualnie wydzielenie watku o HK/LK
    Po części to zahacza o wątek, bo mówi o portretach robionych różnymi technikami. Ale jak sobie życzysz, ja się zamykam:wink:

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów