Oto efekty mojej niedawnej wizyty w Tykocinie...komentujcie...
1.
2.
3.
Cdn.![]()
Oto efekty mojej niedawnej wizyty w Tykocinie...komentujcie...
1.
2.
3.
Cdn.![]()
A nie da rady tych aut w PS wyciac, czy cos.. Wszystko psuja(
P.S. Zmienil sie regulamin tego działu. Masz do dyspozycji jeden wątek i tam wrzucasz nowe fotki i tylko dajesz znać, jak zmienić tytuł wątku.![]()
Jak dla mnie za dużo (kiepskiej) obróbki, za mało fotografii. Na niebie w okolicy latarnii na nr. 2 dzieją się jakieś dziwne rzeczy,w nr. 3 nie ma w ogóle nic ciekawego...
nr 1 fajny pomysł na tuning .. klimat rodem z drakuli![]()
mało fotografii w fotografii ;-) ok umiesz PSuć, klimat ok ale zbyt sztuczny i przerysowany. Zgadzam się z DonBolano - auta psują te zdjęcia totalnie.
Mimo ciekawej obróbki, zdecydowane 'nie'.
"nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem"
...to się posypały gromy...![]()
pokażę Wam jeszcze kilka fotek z tego dnia nieco inaczej obrobionych, chociaż powyższych też będę bronił - są dobrze skomponowane a dzięki obróbce nabrały charakteru,a stwierdzenie za mało fotografii traktuję jako banalny slogan
a propos samochodów to nie byle jakie, tylko ekipy filmowej "U Pana Boga za miedzą"-kręcili wtedy jakieś sceny w Tykocinie
DonBolano, Krzychu, zuczek, rob76 - dzięki za odwiedziny i komentarze
...a co powiecie na to...
4.
5.
![]()
nr 5 ma ciekawy pomysl, ale czegos brakuje
dokładam kolejne "tykocińskie" do opiniowania
6.
![]()
dwie ostatnie z wycieczki do Tykocina...
7.
8.
![]()
W ostatnim - zobacz co się dzieje na około okna - jest jakaś poświata nie wiadomo po co, odbicie (które jak rozumiem miało tu mieć jakieś znaczenie) jest mało atrakcyjne.
Na 6-ce wokół wieżyczek dzieją się podobne rzeczy na niebie a dodatkowo kawałem jakieś budowli pod dziwnym kątem ma dla mnie średni sens.
Jak dla mnie braki kompozycyjno-tematyczne próbujesz zrekompensować zupełnie nieuzasadnioną i średnio dobrze wykonaną obróbką w post-procesie. Mi się nie podoba.