Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: [Toska] sporty kynologiczne

Toska
    Guest

Domyślnie [Toska] sporty kynologiczne

Dogfrisbee.

Wybaczcie chamskie podpisy na zdjęciach, ale umieszczam je na różnych psiarskich forach, z których garściami czerpią bezmyślne nastolatki, kradnąc je i używając na swoich blogach itp.

(kolor zdjęty w PS).

Uzależniony Awatar gunia1990
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

o, widzę Paulę na zdjęciach wiadomo, że trudno jest w AFie złapać psy w uchu, a tobie się to udaje! gratuluję

Toska
    Guest

Domyślnie

O, mamy wspólną znajomą :grin:
    Praktykowałam dłuuugo na zawodnym lumixie dmc-fz30, na którym wyrobiłam sobie refleks. Teraz z canonem z białą lufą w ręku czuję się jak za kierownicą rolls royce'a

Początki nałogu Awatar DonBolano
    Miasto
    Ostrów Wielkopolski

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Toska Zobacz posta
    O, mamy wspólną znajomą :grin:
    Praktykowałam dłuuugo na zawodnym lumixie dmc-fz30, na którym wyrobiłam sobie refleks. Teraz z canonem z białą lufą w ręku czuję się jak za kierownicą rolls royce'a
    USM rządzi, co nie?

Bardzo przyjemne zdjecia. Sam się chciałem wybrać na takie zawody we Wrocławiu, ale coś mi wypadło i teraz jeszcze bardziej żałuję...
    Na świat spoglądam przez armatę...

Domyślnie

bardzxo ladne zdjęcia, ja rownież jestem fanką sportów kynologicznych Szkoda tylko, że pogoda nie dopisala i brakło słoneczka na zdjęciu bo byloby jeszcze pieknieJ
    40d | c18-55 IS | c24/2.8 stm

Pełne uzależnienie

Domyślnie

W pieski trafiasz, to teraz pora popracować nad tlem . Może bardziej rozmyć (masz dobre szklo, to nie bój się korzystać z pelnej dziury), albo wybrać spokojniejsze...

Toska
    Guest

Domyślnie

DonBolano - szkoda, że ominąłeś te zawody. Pogoda była super i zdjęcia wychodziły przednie. Niech Ci nie wypada nic w przyszłym roku - szykuję się z moją suką na ostre współzawodnictwo

MagdaS - słoneczka brakło tylko na ostatniej fotce. Resztę robiłam w raczej sprzyjających warunkach. Może nawet zbyt sprzyjających, bo nie ma nic gorszego do fotografowania w pełnym słońcu od czarno-białych, potwornie szybkich psów.

Fret - większość zdjęć była robiona na pełnej dziurze. Starałam się jak mogłam uniknąć paskudnego tła, ale niestety, czasami się nie dało.

Początki nałogu Awatar DonBolano
    Miasto
    Ostrów Wielkopolski

Domyślnie

Postaram sie byc na nastepnych zawodach we Wroclawiu )) Bo widze, ze zabawa przednia
    Na świat spoglądam przez armatę...

Toska
    Guest

Domyślnie

Nowa porcja - kilka kadrów z seminarium z Darkiem Radomskim w Poznaniu.

Mistrz Ulfi

Uzależniony Awatar gunia1990
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

tak myślałąm, że coś wstawisz, jak zobaczyłam zdjęcie na nk
    prawie wszystkie się podobają

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów