o, widzę Paulę na zdjęciachwiadomo, że trudno jest w AFie złapać psy w uchu, a tobie się to udaje! gratuluję
O, mamy wspólną znajomą :grin:
Praktykowałam dłuuugo na zawodnym lumixie dmc-fz30, na którym wyrobiłam sobie refleks. Teraz z canonem z białą lufą w ręku czuję się jak za kierownicą rolls royce'a![]()
bardzxo ladne zdjęcia, ja rownież jestem fanką sportów kynologicznychSzkoda tylko, że pogoda nie dopisala i brakło słoneczka na zdjęciu bo byloby jeszcze pieknieJ
![]()
40d | c18-55 IS | c24/2.8 stm
W pieski trafiasz, to teraz pora popracować nad tlem. Może bardziej rozmyć (masz dobre szklo, to nie bój się korzystać z pelnej dziury), albo wybrać spokojniejsze...
DonBolano - szkoda, że ominąłeś te zawody. Pogoda była super i zdjęcia wychodziły przednie. Niech Ci nie wypada nic w przyszłym roku - szykuję się z moją suką na ostre współzawodnictwo
MagdaS - słoneczka brakło tylko na ostatniej fotce. Resztę robiłam w raczej sprzyjających warunkach. Może nawet zbyt sprzyjających, bo nie ma nic gorszego do fotografowania w pełnym słońcu od czarno-białych, potwornie szybkich psów.
Fret - większość zdjęć była robiona na pełnej dziurze. Starałam się jak mogłam uniknąć paskudnego tła, ale niestety, czasami się nie dało.
Postaram sie byc na nastepnych zawodach we Wroclawiu)) Bo widze, ze zabawa przednia
![]()
Nowa porcja - kilka kadrów z seminarium z Darkiem Radomskim w Poznaniu.
Mistrz Ulfi
![]()
tak myślałąm, że coś wstawisz, jak zobaczyłam zdjęcie na nk![]()
prawie wszystkie się podobają