Strona 8 z 9 PierwszyPierwszy ... 6789 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 84

Wątek: [aseptyczny] Portretów kilka...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Adso Zobacz posta
    chińskie trampki))) a myślałem żeś europejczyk))
    Szwedzkie kolego! :P Nie, nie wyprodukowane w Chinach. 25SEK na wyprzedazy w supermarkecie... 5min grzebalem w koszu, zeby znalezc pare w jednym numerze

Pełne uzależnienie Awatar Slider

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aseptyczny Zobacz posta
    5min grzebalem w koszu, zeby znalezc pare w jednym numerze
    Tak czy inaczej bardzo podobne do tych, ktore ma na sobie modelka w #25.. Przyznać sie; kto od kogo pożyczał?!
    Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Slider Zobacz posta
    Tak czy inaczej bardzo podobne do tych, ktore ma na sobie modelka w #25.. Przyznać sie; kto od kogo pożyczał?!
    Bystre oko! :-) Tak, to te same. Ja pozyczalem modelce. Ona nie dysponuje tak ekstrawaganckim obuwiem...

Uzależniony Awatar gunia1990
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

no jak można nie mieć tramposzy??!! przecież to nieodzowny element każdego fajnego młodego człowieka!!
    autoportret mnie się podoba.

ale wolałabym całą resztę

Początki nałogu Awatar Adso
    Miasto
    Skoczów, Bielsko-Biała, Cieszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gunia1990 Zobacz posta
    no jak można nie mieć tramposzy??!! przecież to nieodzowny element każdego fajnego młodego człowieka!!
    autoportret mnie się podoba.
    aseptyczny ma 73 lata...tylko trampki ma nowe)))

Miasto
    Poznań

Domyślnie

no to teraz trzeba sie zastanowić, skąd on zna tyle ładnych, młodych dziewczyn...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gunia1990 Zobacz posta
    no to teraz trzeba sie zastanowić, skąd on zna tyle ładnych, młodych dziewczyn...
    Z gimnazjum. Ucze tam biologii. :wink:

Domyślnie

Wczoraj pierwszy raz w zyciu mialem przyjemnosc pobawic sie w zdjecia w studio. Czasu bylo ok 5h, modelka zasadniczo jedna, a zapalencow z aparatmi 3 w porywach do 4 z czego ani jeden doswiadczony w oswietleniu studyjnym. Jak sie okazlo, pierwsze proby stworzenia czegokolwiek spelzly na niczym, a kiedy juz zaczelo wychodzic, trzeba bylo jechac do domu.

Wrzucam dwa zdjecia Zbyja, notabene raczej fotografujacego niz fotografowanego, ale ja go tu nie focic...?

027 Czas na Pepsi!

028 Makler...?

Musze tutaj zaznaczyc, ze aranzacja postaci Zbyja to nie moja robota, a tej Pani.

Jutro moze bedzie Zosia :wink:

Początki nałogu Awatar allgsm
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aseptyczny Zobacz posta
    Wczoraj pierwszy raz w zyciu mialem przyjemnosc pobawic sie w zdjecia w studio. Czasu bylo ok 5h, modelka zasadniczo jedna, a zapalencow z aparatmi 3 w porywach do 4 z czego ani jeden doswiadczony w oswietleniu studyjnym. Jak sie okazlo, pierwsze proby stworzenia czegokolwiek spelzly na niczym, a kiedy juz zaczelo wychodzic, trzeba bylo jechac do domu.

Wrzucam dwa zdjecia Zbyja, notabene raczej fotografujacego niz fotografowanego, ale ja go tu nie focic...?

027 Czas na Pepsi!

028 Makler...?

Musze tutaj zaznaczyc, ze aranzacja postaci Zbyja to nie moja robota, a tej Pani.

Jutro moze bedzie Zosia :wink:
    Hmm, kolego pokaz ta modelke a nie kolege ;-)
    Co do pierwszego, za duzo sie dzieje w okularach, odbite swiatlo odwraca uwage, albo wyszopowac,albo nastepny razem zwracac uwage jak odbija sie swiatlo w okularach. Co do samego oswietlenia i zdjecia nic nie napisze, jestem teraz w pracy na lapie a tu wszystko podkrecone na amxa ;-) Drugie ciekawe nawet ,smieszne, ale wydaje mi sie ,ze jak juz ostre cale to ostre cale a prawe palce niestety nie sa.

Dawaj foty z dziewczyna ;-)
    http://www.tomaszgruszecki.com gg:1326595 Pozdrawiam.

Miasto
    Poznań

Domyślnie

a mnie sie oba strasznie podobają, a ten refleks w bzykach na pierwszym dodaje "amerykańskości" temu zdjęciu

Strona 8 z 9 PierwszyPierwszy ... 6789 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów