awesome ;o kurde szkoda że w mojej okolicy nie ma takich krajobrazów ;/
awesome ;o kurde szkoda że w mojej okolicy nie ma takich krajobrazów ;/
Witam
Znajome tereny i foty ,cholewcia wypadało by się wybrać na Morawy , po ostatnim wypadzie nabrałem jeszcze większej ochoty ale z czasem kiepsko.
Pozdrawiam i gratuluję dobrego spojrzenia jak i zdjęć.
EOS 40D,BG-E2N, 17-40/4L , 70-200/4L , 50/1.4, 85/1.8 ,T 28-75/2.8,
Nie kłóć się z idiotami ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem
bardzo fajne foty, z jednym ale - troche za ciasno
nie jest problemem, ze jest wasko, dla mnie jest za ciasno, szczegolnie w ostatniej serii
ogladajac Twoje foty mam wrazenie jakbym je widzial przez dziurke od klucza, brak mi w nich miejsca na oddech, a o to chyba chodzi w wypadzie na lono natury, niekoniecznie z aparatem
24 zaje..... brak mi slow nie wiem jak to opisac (bardzo dawno nie widzialem tak dobrego zdjecia)
24 zachwyca
Niesamowity album! Wynajdujesz piękne światło i równie pięknie je przekazujesz.
Canon
yerzu, po raz kolejny:
#24 pięknie!
#25 tyz piknie, albo i lepiej - te strumienie światła przebijające się przez mgłę i gładkie przejścia kontrastu na zboczu górskim... odblaski trochę mniej mi podchodzą, chociaż ...przez to zdjęcie jest bardziej naturalne. gratulacje!
yerzugratuluję pięknych fotek. Jako,że spędziłem kupę lat na terenie Beskidu Sądeckiego szczególną sympatią darzę właśnie Twoje zdjęcia z tego regionu oraz Rytra. Jakbyś miał jeszcze kilka fotek z tej części Polski to chętnie bym nimi nacieszył swój wzrok. Zdjęcie 24 naprawdę fajne :-) Na jakim szlaku zostało zrobione?
Dzięki za komentarze - bardzo się cieszę że przypadły Wam do gustu.
paparat - ciężko mi powiedzieć - nie znam dobrze Beskidu sądeckiego - zawsze mam tam kolegę przewodnika - w każdym razie na każdą miejscówkę da się dojechać samochodem
Jeszcze jedna porcja zdjęć z Rytra - tym razem seria 10 fot :
26.
27.
28.
29.
30.
31.
32.
33.
34.
35.
Zapraszam