4 naprawdę ekstra! Brawo! Dawaj więcej jak masz![]()
4 naprawdę ekstra! Brawo! Dawaj więcej jak masz![]()
Bardzo ładne.
3- w innym klimacie (niedoceniona tu trochę) kojarzy mi się z "Strukturami" Pierścińskiego.
O pozostałych nic nie powiem odkrywczego - po prostu subtelne światło, dobrze wszystko złapane i efekt znakomity. Siedzi w tym jakiś postprocessing jeszcze, czy głównie odpowiedni moment?
DziekiNa pewno będzie więcej tyle że już raczej nie z Bobrovnika - ten temat raczej te 6 fotek wyczerpało.
3 - dokładnie taka miała być jest w 100 % inspirowana kielecka szkołą + zamysł malowania węglem. Kiedyś miałem zaszczyt uczestniczyć w wykładzie Pana Pawła i nie da się ukryć spory ślad na moim postrzeganiu on pozostawił.
Co do PP oczywiście że jest : wszystkie foty były robione pod światło - czyli były mało kontrastowe - w LR obniżałem black/shadow a podciągałem light/highlight to chyba wszystko co do PP - moze jeszcze czasem WB poprawiłem co by było jak należy. W PS zmniejszone i wyostrzone do web. Reszta to na prawdę przepiekne poranne światło na które czekałem 4 dni![]()
Ostatnio edytowane przez yerzu ; 02-11-2008 o 02:11
Nie jestem z Kielc. Brałem udział w plenerze na który był zaproszony p. Paweł i tam prowadził wykład.
Yerzu! Bardzo ładne pejzaże! Wszystkie mi się niesłychanie podobają, uwielbiam takie świetliste czarodziejstwa! Zajrzyj tu: http://m.sacha.comitto.eu/ - masz kumpla w tym temacie - ucieszysz się![]()
Siemka Yerzu
Moją opinie na temat tych zdjęć to dobrze znasza zdjęcia Marcina Sachy są dobrze znane i Yerzu zapewnie już dawno je przestudiował... bo Sacha to stary kumpel plenerowy
pozdrowionka