Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 37 z 37

Wątek: Gdzie na plener ślubny? [Śląsk - Katowice, Chorzów, Siemianowice Śląskie]

Coś już napisał Awatar adampa

Domyślnie Odp: Gdzie na plener ślubny? [Śląsk - Katowice, Chorzów, Siemianowice Śląskie]

Fajne miejsca na Śląsku godne jednodniowego pleneru. Chciałem odświeżyć wątek, bo wybieram się z młodzieżą na jednodniowy plener fotograficzny. Nie będzie to ślub ale wycieczka zaplanowana na czerwcowy dzień. Zależy mi na dwóch wariantach: w razie pogody i w przypadku deszczu. Najlepiej, żeby to było kilka różnych form np. atrakcyjna fotograficznie architektura, detale architektoniczne, scenerie, przyroda itd. Będziemy dysponować busem, więc jest możliwość przejazdu w różne, aczkolwiek nieodległe miejsca. Mieszkańców "biegających z aparatami" prosiłbym o jakąś podpowiedź.

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie Odp: Gdzie na plener ślubny? [Śląsk - Katowice, Chorzów, Siemianowice Śląskie]

proponowałbym wpuścić się w jakieś miasto, a nie koniecznie szukać czegoś łatwego. Pobudzi to młodzież do myślenia. Taki gotowiec spowoduje tylko setki podobnych, jak nie identycznych kadrów. Może się jednak mylę.

zgadzam się z tobą, ale przepisy BHP są chore... taki 18latek może wybierać Prezydenta, uczennica moze brać ślub a ja odpowiadam za nich na wycieczce jakby byli ubezwłasnowolnieni... dlatego szukam coś krajem piekła krajem nieba :-)

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

ale nie możecie po prostu przejść się po mieście?? ja w podstawówce z naszym panem od kółka fotograficznego szwędaliśmy się po prostu po Krakowie, grupka może 10-15 osób nigdy nikt nie wpadł pod dorożkę na Rynku, nikt się nie urwał bo to było dobrowolne, czasem nas tylko naprowadzał, na jakiś temat. Przecież tez by dojechać do jakiegoś miejsca plenerowego to musicie przejść przez jezdnię

Na temat zdrowego rozsądku w edukacji nie chce mi się więcej pisać. Może masz rację można się poplątać po jakimś mieście. Które wybrać, żeby było atrakcyjnie i bezpiecznie (w tym wątku gdzieś przeczytałem, że fajna miejscówka, ale trzeba mocno trzymać aparat...) Może jakieś charakterystyczne miejsca dla Śląska? Kopalnie, fabryki, familoki... bo zabytki to mamy w bliższym Krakowie

Uzależniony Awatar Zbyszko666
    Miasto
    Śl.

Hmm na śląsku jest tego bardzo sporo, a w tym wątku było to też poruszane. Tylko kwestia tego co para młoda oczekuje.

Cytat Zamieszczone przez Zbyszko666 Zobacz posta
    Hmm na śląsku jest tego bardzo sporo, a w tym wątku było to też poruszane. Tylko kwestia tego co para młoda oczekuje.
    Zbyszku, może z tych młodych ludzi, którym chcę zaproponować focenie na Śląsku kiedyś będzie młoda para... :-) Na razie chciałbym dla nich znaleźć ciekawe miejsce do pleneru (wg mnie nie koniecznie musi pokrywać się to z atrakcyjnymi zdjęciami ślubnymi). Proszę jedynie o krótkie info - same nazwy zwyczajowe czy ogólnie przyjęte, miejsc godnych fotografowania. Cały wątek przeglądnąłem i nie znajduję takich informacji.

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów