Pokaż wyniki od 1 do 10 z 106

Wątek: [allgsm.pl] Almi Decor

Mieszany widok

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez allgsm.pl Zobacz posta
    Tu chodzi o OT ktory sie pozniej tworzy ;-)
    [OT]Czyżbyś miał na myśli dwóch słynnych dyskutantów z miasta nad .... no nie ważne nad jaką rzeką [/OT]
    A tak 10 fotek, mam nadzieje konstruktywna krytyka i zamykamy ;-)
    No, można zamknąć, a nie usuwać, foty niech sobie będą dalej do wglądu, w końcu nic nikomu nie zrobiły.

A wracając do tematu to się po Twojej relacji zastanawiałem czy nie będziesz próbował pozbyć się koloru z tych dzisiejszych fot. Ta sino-zielona tonacja jest OK, dla mnie to dużo ciekawsze niż cyfrowa skala szarości.
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Początki nałogu Awatar allgsm
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MacGyver Zobacz posta
    Cytat Zamieszczone przez allgsm.pl Zobacz posta
    Tu chodzi o OT ktory sie pozniej tworzy ;-)
    [OT]Czyżbyś miał na myśli dwóch słynnych dyskutantów z miasta nad .... no nie ważne nad jaką rzeką [/OT]

No, można zamknąć, a nie usuwać, foty niech sobie będą dalej do wglądu, w końcu nic nikomu nie zrobiły.

A wracając do tematu to się po Twojej relacji zastanawiałem czy nie będziesz próbował pozbyć się koloru z tych dzisiejszych fot. Ta sino-zielona tonacja jest OK, dla mnie to dużo ciekawsze niż cyfrowa skala szarości.
    Kilka bedzie w kolorze ,ale fakt bede probowal sie pozbyc koloru. Przyznaje nie zapanowalem nad swiatlem w pomieszczeniu w ktorym bylo tyle kolorow na scianach i suficie, majac do dyspozycji tylko 580exII.
    Sino zielona tonacja tez mi przypadla do gustu na tej fotce, samo bw wyszlo tak "pospolicie".
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Paenka Zobacz posta
    a mi głowa nie razi...właśnie fajny efekt bardzo fajny....

gorzej z tymi poucinanymi dłońmi i rękoma....
    Paenka tak mialo byc obiete ;-) Tekasanka masakra pila spalinowa cz.8 ;-) Czytalem w ksiazkach, ze zasada nr.1 nie tnij w stawach, wiec chyba nie ciolem ;-) Ale fakt ja mam troche inne podejscie czasami i lubie poucinac niektore czesci ciala ;-P
    Ostatnio edytowane przez MacGyver ; 01-11-2008 o 01:32
    http://www.tomaszgruszecki.com gg:1326595 Pozdrawiam.

Uprawnienia umieszczania postów