Kurde fakt, faktem, ze poszedles na gleboka wode, bo najpierw lepiej bylo sie podszkolic w statycznie prostych ujecia. Podstawowe aspekty techniczne. W tym momencie masz piękną modelke, wspaniałe otoczenie, sprzet jako taki. Ale chyba wciąż nadal wiedzy i pewności siebie brak. A to widać po zachowaniu modelki. Myślę, że zamiast wynajmować studio powinieneś iść na jakieś warsztaty, wiele z pewnością by Ci pomogły. Przy czym zobaczyłbyś jak to widzą profesjonaliści.

Wiesz, nawet osoby z foum idzie sobie wyobrazić. I tak widzac zdjecia Twoje i Ciebie na awatarze, wyobrazam Ciebie sobie w czasie sesji, jak Ci race drza i o 90% aspektach technicznych po prostu zapominasz,a i czesty ruch to przecieranie twarzy z potu:P
Nie wiem czy tak jest, ale wydaje mi się, że jednak jesteś bardzo zestresowany w czasie sesji i za bardzo chcesz, co może oddziałowywać na modelkę.

I jeszcze jedna rzecz nie rozumię to zabawę GO, zamazane kwiatki i ostra twarz, w mojej opini wprowadza to bałagan w kadrze. Czekam na zdjęcia z kolejnej sesji.