Strona 9 z 11 PierwszyPierwszy ... 7891011 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 106

Wątek: [allgsm.pl] Almi Decor

Początki nałogu Awatar allgsm
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Adso Zobacz posta
    i tu się mylisz, Drogi Kolego, z dwojga ludzi uczestniczących w sesji przynajmniej jedno musi być kreatywne i doświadczone. Nie jesteś chyba doświadczonym fotografem więc nie potrafisz powiedzieć modelce o co Ci chodzi, modelka nie jest doświadczoną modelką więc nie potrafi Ci pomóc i tak się razem bujacie)) Doświadczona modelka ( widziałem taką przy pracy) sama jest w stanie zainspirować fotografa i to do tego stopnia, że do niego należy wtedy tylko ustawienie świateł tudzież innych gadżetów i pstrykanie... pstrykanie... pstrykanie. Tyle że ta, którą widziałem za sesję bierze sobie 1000 złociszy do tego wynajęcie wyposażonego studia na cztery godziny to kolejne 500 zł, więc to nie najtańsza zabawa jeśli robi się to dla przyjemności a nie dla pieniędzy))
    Zgadza sie, nie zwala bron boze w 100% winy na modelki ,i nie ukrywam ,ze pomyslow mam pelno. Ale czasami brakuje mi hmm pomyslu na ustawienie modelki, dlatego wciaz ogladam i ogladam kolejne setki tysiace zdjec i staram sie zapamietac te najlepsze.

Adso wynajecie studia na 4 godziny 500 zł ?? eee ja place mniej ;-) We Wrocku krzycza 50zł za godzine.
    http://www.tomaszgruszecki.com gg:1326595 Pozdrawiam.

Początki nałogu Awatar Adso
    Miasto
    Skoczów, Bielsko-Biała, Cieszyn

Domyślnie

w Bielsku za pierwszą godzinę 150 za każdą następną 100, tyle że korzystasz ze wszystkiego co jest w studio łącznie z kuchnią)) chociaż wtedy szkoda czasu na picie kawy)). Masz do dyspozycji gościa od świateł, którego nie trzeba uczyć co ma robić jedynie powiedzieć jaki efekt chcesz osiągnąć.

Miasto
    Wrocław

Domyślnie

w Bielsku za pierwszą godzinę 150 za każdą następną 100, tyle że korzystasz ze wszystkiego co jest w studio łącznie z kuchnią)) chociaż wtedy szkoda czasu na picie kawy)). Masz do dyspozycji gościa od świateł, którego nie trzeba uczyć co ma robić jedynie powiedzieć jaki efekt chcesz osiągnąć.
    AAA no chyba ,ze masz goscia do dyspozycji ;-) Ale co to za frajda ,jesli ktos za ciebie ustawia swiatlo ? ;-)
    A ja za 50 zł mam, cale studio dla siebie ze wszystkimi gratami jakie sie znajduja w nim, jedynie nie mam wlasnie tego goscia. Choc wlasciciel zawsze mi cos ciekawego pokaze i podpowie ;-)

Miasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez allgsm.pl Zobacz posta
    Choc wlasciciel zawsze mi cos ciekawego pokaze i podpowie ;-)
    np co?))
    Gość jest, ale Ty decydujesz jak ma światła ustawiać, a jak nie wiesz jak, to wystarczy powiedzieć co chcesz osiągnąć... sam to zrobi, a Tobie pozostanie tylko zapamiętać i się nauczyć)) Nie tracisz czasu, za który płacisz, na kombinowanie
    Ostatnio edytowane przez Adso ; 07-11-2008 o 01:18

Miasto
    Wrocław

Domyślnie

np co?))
    Gość jest, ale Ty decydujesz jak ma światła ustawiać, a jak nie wiesz jak, to wystarczy powiedzieć co chcesz osiągnąć... sam to zrobi, a Tobie pozostanie tylko zapamiętać i się nauczyć)) Nie tracisz czasu, za który płacisz, na kombinowanie
    Wszystko ;-) wie ,ze sie dopiero ucze wiec ,zawsze cos mi podpowie, da jakis pomysl ,zeby sie czegos nowego nauczyl itd. Nie jest obecny przez cala sesje ale zawsze cos. No i roznica w cenie jednak jest ;-)
    Bo za 500 zł to ja mam studio na 4 godziny wizazystke, i z 2 modelki ;-) Nie wspominajac o tych ktore pozuja za foto.

Miasto

Domyślnie

no dobra... nie będę się licytował...co lepiej... mieć do pomocy profesjonalistów i czegoś się nauczyć czy mieć amatorów i kombinować jak ich nauczyć samemu niewiele wiedząc. Twój wybór, Twoja kasa))

Domyślnie

Co to za studio? :-) Z ciekawosci pytam.

Miasto

Domyślnie

BCS... Black Colour Studio... takie ceny zaproponowali mi na wiosnę tego roku

Uzależniony
    Miasto
    Dolina Lina Na A

Domyślnie

Kurde fakt, faktem, ze poszedles na gleboka wode, bo najpierw lepiej bylo sie podszkolic w statycznie prostych ujecia. Podstawowe aspekty techniczne. W tym momencie masz piękną modelke, wspaniałe otoczenie, sprzet jako taki. Ale chyba wciąż nadal wiedzy i pewności siebie brak. A to widać po zachowaniu modelki. Myślę, że zamiast wynajmować studio powinieneś iść na jakieś warsztaty, wiele z pewnością by Ci pomogły. Przy czym zobaczyłbyś jak to widzą profesjonaliści.

Wiesz, nawet osoby z foum idzie sobie wyobrazić. I tak widzac zdjecia Twoje i Ciebie na awatarze, wyobrazam Ciebie sobie w czasie sesji, jak Ci race drza i o 90% aspektach technicznych po prostu zapominasz,a i czesty ruch to przecieranie twarzy z potu:P
    Nie wiem czy tak jest, ale wydaje mi się, że jednak jesteś bardzo zestresowany w czasie sesji i za bardzo chcesz, co może oddziałowywać na modelkę.

I jeszcze jedna rzecz nie rozumię to zabawę GO, zamazane kwiatki i ostra twarz, w mojej opini wprowadza to bałagan w kadrze. Czekam na zdjęcia z kolejnej sesji.

Początki nałogu Awatar ewa_olsztyn
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kucza21 Zobacz posta
    I tak widzac zdjecia Twoje i Ciebie (...)
    Kucza? Ty masz naprawdę tylko 21 lat, czy to pomyłka?

Strona 9 z 11 PierwszyPierwszy ... 7891011 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów