Strona 10 z 11 PierwszyPierwszy ... 891011 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 106

Wątek: [allgsm.pl] Almi Decor

Początki nałogu Awatar Adso
    Miasto
    Skoczów, Bielsko-Biała, Cieszyn

Domyślnie

wiesz, Ewo, pochwały psują ludzi)) jak już robi w miarę dobre zdjęcia to zaraz myśli, że jest dobrym psychologiem...no i ma wyobraźnie)) trzeba przyznać, że wkurzająca jest ta zarozumiała wyimaginowana psychoanaliza...

Początki nałogu Awatar allgsm
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kucza21 Zobacz posta
    Kurde fakt, faktem, ze poszedles na gleboka wode, bo najpierw lepiej bylo sie podszkolic w statycznie prostych ujecia. Podstawowe aspekty techniczne. W tym momencie masz piękną modelke, wspaniałe otoczenie, sprzet jako taki. Ale chyba wciąż nadal wiedzy i pewności siebie brak. A to widać po zachowaniu modelki. Myślę, że zamiast wynajmować studio powinieneś iść na jakieś warsztaty, wiele z pewnością by Ci pomogły. Przy czym zobaczyłbyś jak to widzą profesjonaliści.

Wiesz, nawet osoby z foum idzie sobie wyobrazić. I tak widzac zdjecia Twoje i Ciebie na awatarze, wyobrazam Ciebie sobie w czasie sesji, jak Ci race drza i o 90% aspektach technicznych po prostu zapominasz,a i czesty ruch to przecieranie twarzy z potu:P
    Nie wiem czy tak jest, ale wydaje mi się, że jednak jesteś bardzo zestresowany w czasie sesji i za bardzo chcesz, co może oddziałowywać na modelkę.

I jeszcze jedna rzecz nie rozumię to zabawę GO, zamazane kwiatki i ostra twarz, w mojej opini wprowadza to bałagan w kadrze. Czekam na zdjęcia z kolejnej sesji.
    Wiesz kucza ,ja wychodze z zalozenia i mysle ,ze nie tylko ja, trening czyni mistrze wiec pstrykam i pstrykam. Co do warsztatow jakos nie bardzo, bo duzo jest naciagaczy, zaplacisz kase a okaze sie ,ze wykladowca nie ma zbyt wielkiego pojecia o tym co mowi, wiec narazie nie bede ryzykowal, a zamaist na warsztaty wole kase wydac na wynajem studia.

A psycholog z ciebie zaden ;-) Pocic sie nie poce i nie wstydze sie modelki, no chyba ,ze jest goraco. Choc przyznaje na przed ostatniej sesji mialem 39 stopni goraczki no i troche sie spocilem ;-) ale odpalilismy wiatrak i bylo ok.
    Zestresowany na sesji nie jestem, czasami na poczatku moze odrobine, ale pozniej leci. Na ostatniej sesj iw Almi wiecej przegadalismy niz pstrykalismy ;-)
    http://www.tomaszgruszecki.com gg:1326595 Pozdrawiam.

Uzależniony
    Miasto
    Dolina Lina Na A

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Adso Zobacz posta
    wiesz, Ewo, pochwały psują ludzi)) jak już robi w miarę dobre zdjęcia to zaraz myśli, że jest dobrym psychologiem...no i ma wyobraźnie)) trzeba przyznać, że wkurzająca jest ta zarozumiała wyimaginowana psychoanaliza...
    Eh, przesadzasz. Po prostu chciałem przedstawić to co ja odczuwam oglądając te zdjęcia. Czyli że w czasie robienia tych zdjęć jest duże zdenerwowanie i konsternacja. Nie miałem na celu jakiejś głupiej dogadzuszki, ale niech każdy to odbiera jak chce.

Miasto

Domyślnie

nie gadać!!! pstrykać!!!

Uzależniony
    Miasto
    Dolina Lina Na A

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ewa_olsztyn Zobacz posta
    Kucza? Ty masz naprawdę tylko 21 lat, czy to pomyłka?
    A coś nie tak ?

Miasto

Domyślnie

Eh, przesadzasz. Po prostu chciałem przedstawić to co ja odczuwam oglądając te zdjęcia. Czyli że w czasie robienia tych zdjęć jest duże zdenerwowanie i konsternacja. Nie miałem na celu jakiejś głupiej dogadzuszki, ale niech każdy to odbiera jak chce.
    ... ekstra...patrzysz na piękną kobietę i wyobrażasz sobie spoconego allgsm)) to na co musisz popatrzeć żeby sobie wyobrazić piękna kobietę?))... a odbieram to dosłownie tak jak zostało napisane
    Wiesz, nawet osoby z foum idzie sobie wyobrazić. I tak widzac zdjecia Twoje i Ciebie na awatarze, wyobrazam Ciebie sobie w czasie sesji, jak Ci race drza i o 90% aspektach technicznych po prostu zapominasz,a i czesty ruch to przecieranie twarzy z potu:P
    Nie wiem czy tak jest, ale wydaje mi się, że jednak jesteś bardzo zestresowany w czasie sesji i za bardzo chcesz, co może oddziałowywać na modelkę.
    Ostatnio edytowane przez Adso ; 07-11-2008 o 10:38

Uzależniony
    Miasto
    Dolina Lina Na A

Domyślnie

... ekstra...patrzysz na piękną kobietę i wyobrażasz sobie spoconego allgsm)) to na co musisz popatrzeć żeby sobie wyobrazić piękna kobietę?))... a odbieram to dosłownie tak jak zostało napisane
    Ok to były moje głębsze przemyślenia i spróbowanie sobie wyobrażenia całej otoczki i tego co było spowodowane, że modelka ma wyraz twarzy taki, a nie inny. Już mnie o jakąś homofilie posądzasz:P
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez allgsm.pl Zobacz posta
    Na ostatniej sesj iw Almi wiecej przegadalismy niz pstrykalismy ;-)
    To może z tąd się to wzięło " Weź koleś zacznij pstrykać, a nie, gadasz i gadasz... "
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Ona jest smutna, zagubiona i znudzona wszystko w jednym i nie chodzi o to, żeby tryskała humorem, i na każdym zdjęciu miała wielkiego rogala. Jest jeszcze tak słowo jak ekspresja.

Tak nawiasem to sie nazywa ekspresja
    http://www.youtube.com/watch?v=M8zOul1_ebA
    Ostatnio edytowane przez kucza21 ; 07-11-2008 o 10:43 Powód: Automerged Doublepost

Miasto

Domyślnie

homofilię?)))))) no coś Ty... ani o homo ani o hemofilie)) jedyne o co Cię posądzam to o to, że robiąc fajne zdjęcia masz się za kogoś lepszego i zamiast udzielać rad (dobrych) silisz się na "głębsze przemyślenia" )) mając takie doświadczenie i taką wiedzę jak Ty mógłbyś podpowiedzieć Koledze co ma robić i jak

Początki nałogu Awatar allgsm
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Echh Panowie dajcie juz na wstrzymanie ;-) Wystarczaajco duzo watkow galeriowych jest, w ktorych jest mega ot, nie wspomne o klutniach i dogryzaniu ;-)

homofilię?)))))) no coś Ty... ani o homo ani o hemofilie)) jedyne o co Cię posądzam to o to, że robiąc fajne zdjęcia masz się za kogoś lepszego i zamiast udzielać rad (dobrych) silisz się na "głębsze przemyślenia" )) mając takie doświadczenie i taką wiedzę jak Ty mógłbyś podpowiedzieć Koledze co ma robić i jak

Adso ,bo sa ludzie ktorzy nie potrafia dawac dobrych rad, tylko filozofuja. ;-))))
    http://www.tomaszgruszecki.com gg:1326595 Pozdrawiam.

Początki nałogu Awatar ewa_olsztyn
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

A coś nie tak ?
    Wręcz przeciwnie Kucza. Jestem zaskoczona, że tak dojrzale patrzysz na rzeczy. Widzę to wszystko podobnie.
    Allgsm - wczytaj się, to co napisał Kucza, to jest serdeczna i bardzo dobra uwaga, Kucza nie filozofuje, on mówi o prostych, ale całkiem ważnych przy fotografowaniu sprawach.
    Ale spokojnie można to pominąć i nie uwzględniać, dziury w niebie nie będzie.
    wiesz, Ewo, pochwały psują ludzi))
    ...płytkich. Pracujących nad sobą - inspirują.
    Ostatnio edytowane przez ewa_olsztyn ; 07-11-2008 o 14:15

Strona 10 z 11 PierwszyPierwszy ... 891011 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów