W nadany oczywiście. Ja żeby zmieścić 055Pro do sporej w sumie walizki musiałem zdemontować głowicę. Dodatkowo wsadziłem wszystko między ciuchy co by nie pokiereszowali...Zamieszczone przez Polaco
Rentgen może negatywnie wpłynąć tylko na filmy. Kontrolę ręczną mogą chcieć zrobić tak czy inaczej, mi przeglądali plecak z aparatami na Okęciu zaraz po tym jak wyjechał z prześwietlarki, a później w Paryżu (CDG) pomimo oczywiście wcześniejszego prześwietlenia, przejżeli mi cały plecak, zaglądając do każdego z obiektywów po zdjęciu dekielków i kręcąc pierścieniami (i robili to średnio delikatnie). Z tym że wsiadałem do samolotu lecącego do US nie będąc jednocześnie US citizen i może to dlatego...Zamieszczone przez Polaco
Generalnie nie FTM'owe obiektywy dobrze poprzestawiać na MF co by jakiś baran nie uszkodził jak mu przyjdzie do głowy kręcić pierścieniami...
Nigdy nie spisywałem, a gratów woziłem sporo. Aczkolwiek jak kiedyś przyleciałem na Okęcie z US LOT'em (bezpośrednio) to mnie celnicy zwinęli i przeglądali bagaże na prześwietlarce (zwinęli mnie z przejścia "Nothing to declare")Zamieszczone przez Polaco