Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 60

Wątek: Canon 40D + uniwersalny zoom.

Coś już napisał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Krzysiek27 Zobacz posta
    A ja nadal swoje :P Co powiecie o C17-85??
    mam go nie jest az tak zle ale jest ciemny i czasami nie za ostry
    ja mysle o kupnie tamrona 17-50 bo jasniejszy i zapewne bedzie ostrzejszy,
    Cytat Zamieszczone przez zuczek
    Obiektyw szeroki dla crop min 17 i tu pewnie najlepszy w rozsądnej cenie będzie Tamron z f/2.8 .. lub Tokina 11-16 f/2.8 napewno nie zabraknie szerokości
    rowniez rozwazam tokine (bo mam juz c 17-85)moze ta ogniskowa z tym swiatlem byla by dobra bo w tamronie 17-50 zyskam tylko swiatlo lepsze
    sam juz nie wiem
    pozdrowienia
    Pozdrowienia
    -------------------
    CANON i szkielka

Domyślnie

W raz ze światłem zyskasz mniejszą głębię ostrości co nadaje zdjęcią nowego wyglądu
    www.fotoadam.eu
    FF | 40D | s 50 1.4 | ef 24-105L 4IS | 2x430ex | 550R |

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zuczek Zobacz posta
    W raz ze światłem zyskasz mniejszą głębię ostrości co nadaje zdjęcią nowego wyglądu
    Nie przeginacie czasem z tym unikaniem 'wieśniackich' końcówek ' -om ' ?

Mianownik (kto? co?) - zdjęcia
    (...)
    Celownik (komu? czemu?) - zdjęciom

Domyślnie

Jestem Dyslektykiem z Dysgrafią ... SORRY
    www.fotoadam.eu

Początki nałogu
    Miasto
    warszafka

Domyślnie

mamy współczuć, przeklepuj w takim razie do worda czy open-offica a potem wysyłaj. Dysgrafia nie tłumaczy Cię z niczego. Czy na CV piszesz też jawnie ,że masz dysgrafię.

Domyślnie

a czy to forum polonistyczne ?????

i po co robić taki OT ? .. mozna dyskretnie na priv dac znac jak już tak gryzie
    www.fotoadam.eu

Bywalec Awatar caveman
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Krzysiek27 Zobacz posta
    A ja nadal swoje :P Co powiecie o C17-85??
    powiemy, że jeżeli posiadasz T28-75, to C17-85 będzie dużym krokiem w TYŁ. Poszukaj lepiej jakiegoś UWA typu C10-22 lub podobne z tej dziedziny

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zuczek Zobacz posta
    Jestem Dyslektykiem z Dysgrafią ... SORRY
    I przy okazji dysnetykietykiem .

1. http://bykom-stop.avx.pl/czymsprawdzac.html
    2. http://canon-board.info/announcement.php?f=27&a=3 Punkt 6. "Należy unikać niechlujnego pisania wiadomości. Jeżeli szanujesz czas i wiedzę innych użytkowników Forum i chcesz od nich otrzymać odpowiedź, zadbaj o schludny i poprawny ortograficznie wygląd swojej wiadomości."
    3. http://canon-board.info/announcement.php?f=11&a=19 , czyli ogranicz podpis do 4 linii.

Mam nadzieję że zastosujesz się do tych porad i tym skończymy OT.
    Pozostałych użytkowników proszę o nie komentowanie w tym kierunku - korzystam z Pkt. 1 Zasad Porządkowych by publicznie zganić za rażące oczy lenistwo.
    Doświadczenie nauczyło że publicznie lepiej działa i daje innym dobry przykład, privy wielu olewało i kończyło się kartkami/moderatorskimi edycjami .
    A to oczywiście początkowało pyskówki "bo na forum jest cenzura, wy komuchy!" a chodzi tylko o pokazanie szacunku czytającym...

Domyślnie

no tak .. tylko ze dysgraf potrafi napisać ten sam wyraz w dwóch różnych wersjach w tym samym zdaniu i tego nie zauważy.. i nic na to nie poradzi. A jak czyta ten sam post który razi Ciebie to jego nie razi bo poprostu nie widzi błędu, więc nie sądze żeby nie miał szacunku dla czytającego, bo gdyby o tym wiedział to by tak nie napisał :]

pozdrawiam

ps. taka choroba i nic na to nie poradzi .. jeżeli kogokolwiek obraziłem błędami PRZEPRASZAM.
    www.fotoadam.eu

Pełne uzależnienie Awatar Slider

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez caveman Zobacz posta
    powiemy, że jeżeli posiadasz T28-75, to C17-85 będzie dużym krokiem w TYŁ. Poszukaj lepiej jakiegoś UWA typu C10-22 lub podobne z tej dziedziny
    IHMO bardzo słuszna uwaga. W przypadku posiadania Tamrona 28mm-75mm poszukałbym czegoś szerokiego (najlepiej Sigmy 12-24) bo będzie gotowy zestaw pod ewentualny przyszły FF. Jesli kupilbyś w tym przypadku wspomnianego Canona byłaby to najgorsza rzecz jaką można zrobić, bo nie dość, że pokryjesz sobie (zupełnie bez powodu) cały zakres ogniskowych z Tamrona, to słyszałem, że C17-85 nie należy do najlepszych optycznie
    Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.

Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów