KONKURS - chwilowo wstrzymany

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • hazan
    Zasłużeni
    • 2004
    • 1719

KONKURS - chwilowo wstrzymany

Witam,
    Ogłaszam konkurs na najlepszą forografię.
    Zasady :
    - Temat dowolny
    - Każdy tylko jedno zdjęcie !! Dowolnośc jeśli chodzi o obróbkę zdjecia softem ( ale bez przesady)
    - Termin zakończenia - Będzie ustalony
    - Wybór nalepszego zdjecia nastąpi poprzez głosowanie w którym będą brali udziałwszyscy forumowcy Prosze dopisujcie sie do postu - wasze zgłoszenie powinno zawierać- Nazwe zdjęcia + linka.Zapraszam - nagoroda to : przez 2 tygodnie jako najwaznieszy temat na forum i portalu wszedzie przyklejony bedzie post z waszym zdjęciem.
    Do dzieła 8)

UPDATE : Z powodu malej ilosci zgloszeni konkurs jest chwilowo wstrzymany
    Pozdrawiam
    Hazan
    Canon-board.info www.pytamy.pl
  • Czacha
    fotograf
    • 2004
    • 4868

Zapraszam zatem do ogladania mojego zdjecia http://plfoto.com/full.php?id=174406
    https://www.piotrczechowski.pl

Komentarz

• Vitez
      zło konieczne
      • 2004
      • 19804

Zamieszczone przez Czacha
      Zapraszam zatem do ogladania mojego zdjecia
      I po co takie? Na dzien dobry zniecheciles wielu (w tym mnie). Nie mam porownywalnie dobrego . Hazan - jak nie w tym watku komentowac to w ktorym? Dwa watki o jednym konkursie? (w jednym zgloszenie zdjec w drugim komentowanie zgloszonych zdjec) - to bylby wg mnie wiekszy balagan niz wszystko w jednym watku na jeden temat (konkurs).

Komentarz

• Czacha
        fotograf
        • 2004
        • 4868

A to jakie mam dac?

Komentarz

• hazan
          Zasłużeni
          • 2004
          • 1719

A to jakie mam dac?
          No i mówilem ze sie zacznie ze zdjeciami wzbogacanymi softem - ale juz wiem czemu Czacha sie upieral - ciekawe jak wyglada orginal ?
          Pozdrawiam
          Hazan

Komentarz

• hazan
            Zasłużeni
            • 2004
            • 1719

Zamieszczone przez Vitez
            Zapraszam zatem do ogladania mojego zdjecia
            I po co takie? Na dzien dobry zniecheciles wielu (w tym mnie). Nie mam porownywalnie dobrego . Hazan - jak nie w tym watku komentowac to w ktorym? Dwa watki o jednym konkursie? (w jednym zgloszenie zdjec w drugim komentowanie zgloszonych zdjec) - to bylby wg mnie wiekszy balagan niz wszystko w jednym watku na jeden temat (konkurs).
            Racja - lepiej tutaj komentować
            Pozdrawiam
            Hazan

Komentarz

• Czacha
              fotograf
              • 2004
              • 4868

hazan, jedyne usprawnienie to dodanie filtra polowkowego w szopie ktory sciemnil niebo.. nie wplywalem na saturacje a na jasnosc nieba... to samo bym osiagnal bez szopa.. gdybym mial szary filtr polowkowypoza tym, z moim daltonizmem nie bawie sie kolorami... bo potem dziwne rzeczy wychodza.. juz kiedys przekonalem ;-)

Komentarz

• urigubu

No tak... Skasowali mnie bo komentuje, zeby po kilku godzinach dojsc do wniosku ze jednak komentowac można.Jesli kazde zdjecie ma wzbudzac tyle emocji to moze jednakby zrobic oddzielne wątki dla każdego zdjęcia + stronka do głosowania. Inna sprawa to czy przy takim ruchu w tym watku jest sens... Az sie glupio czuje ze cos mowie a nie jestem administratorem czy moderatorem Co do zdjęcia to jest oczywiscie ze jest świetne. Wierzyc mi sie jednak nie chce ze takie kolory są naturalne. Ta czerwień kojarzy mi sie z zachodem - problem w tym ze nie zostałoby wtedy tak duzo błękitu ponizej. Co do tej polowki to, o ile sie nie myle, nie zmienia ona zasadniczo kolorów, a przyciemnia coby np. nieba nie przepalic...

Komentarz

• hazan
                  Zasłużeni
                  • 2004
                  • 1719

Zamieszczone przez urigubu
                  No tak... Skasowali mnie bo komentuje, zeby po kilku godzinach dojsc do wniosku ze jednak komentowac można.Jesli kazde zdjecie ma wzbudzac tyle emocji to moze jednakby zrobic oddzielne wątki dla każdego zdjęcia + stronka do głosowania. Inna sprawa to czy przy takim ruchu w tym watku jest sens... Az sie glupio czuje ze cos mowie a nie jestem administratorem czy moderatorem Co do zdjęcia to jest oczywiscie ze jest świetne. Wierzyc mi sie jednak nie chce ze takie kolory są naturalne. Ta czerwień kojarzy mi sie z zachodem - problem w tym ze nie zostałoby wtedy tak duzo błękitu ponizej. Co do tej polowki to, o ile sie nie myle, nie zmienia ona zasadniczo kolorów, a przyciemnia coby np. nieba nie przepalic...
                  Sorry moja wina = wyrażam skruche Co do zdjec - to przyjesliśmy zasadę że wszystko można wiec IMHO tylko wyobrażnia ogranicza !
                  Pozdrawiam
                  Hazan

Komentarz

• Czacha
                    fotograf
                    • 2004
                    • 4868

Co do tej polowki to, o ile sie nie myle, nie zmienia ona zasadniczo kolorów, a przyciemnia coby np. nieba nie przepalic...
                    I to tez uczynila... zciemnila niebo.. tym samym jasne czerwienie nabraly krwistosci

Komentarz

• Vitez
                      zło konieczne
                      • 2004
                      • 19804

Co do tej polowki to, o ile sie nie myle, nie zmienia ona zasadniczo kolorów, a przyciemnia coby np. nieba nie przepalic...
                      I to tez uczynila... zciemnila niebo.. tym samym jasne czerwienie nabraly krwistosci
                      W sumie ja tutaj tez nic poza kontrastami w PS nie dotknalem a ciekawe kolory, tak to juz jest z roznymi porami dnia, ale to moje zdjecie slabsze od Czachowego i dlatego stwierdzam ze nie mam konkurencji.. na razie... bo wlasnie sie na sesje z pewna slicznotka umawiam a wiadomo ze ladne zdjecie slicznej dziewczyny przebije wszystko (Asia z mojego plfotowego portfolio, katalog "1" )

Komentarz

• Czacha
                        fotograf
                        • 2004
                        • 4868

To co? Ze mam fote wycofac bo.. khem.. za dobra jest? ;-)

Komentarz

• hazan
                          Zasłużeni
                          • 2004
                          • 1719

pewnie - ja pozniej wkleje zdjecie mojeg syna i bedzie po zawodach - ale co sie martwisz na razie i tak sa tylk dwie propozycje
                          Pozdrawiam
                          Hazan

Komentarz

• Vitez
                            zło konieczne
                            • 2004
                            • 19804

Nie no... po prostu na dzien dobry wygrales 8) , ja nie startuje... ale jak sie przyzwyczaje do 10D to mozesz sie spodziewac konkurencji (jak mowilem - slicznotke wrzuce i sie wszyscy bedziecie slinic ).

Komentarz

• Czacha
                              fotograf
                              • 2004
                              • 4868

No dobra... to jeszcze tylko maly click

Komentarz

Pracuję...
                              X