Zobacz wyniki ankiety: canon 5D czy canon 50 D

Głosujących
192. Nie możesz głosować w tej sondzie
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 409

Wątek: 50d czy 5d

Mieszany widok

Bywalec Awatar rycerz
    Miasto
    W.

Domyślnie

kolega zadzwonił do mnie podekscytowany: że 50d taki fajny i że on kupuje go...a ja zachęcam go do tego żeby raczej wydał te pieniądze na 40d plus dobrą lampę...podpowiedzcie jakich użyc argumentów żeby kupił jednak 40d...przecież te puszki niewiel się między soba różnią a ktoś robiący amatorsko zdjęcia może zobaczyc różnicę? jak go zachęcic do zakupu 40d? a może to ja się mylę ?

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bydgoszcz.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rycerz Zobacz posta
    kolega zadzwonił do mnie podekscytowany: że 50d taki fajny i że on kupuje go...a ja zachęcam go do tego żeby raczej wydał te pieniądze na 40d plus dobrą lampę...podpowiedzcie jakich użyc argumentów żeby kupił jednak 40d...przecież te puszki niewiel się między soba różnią a ktoś robiący amatorsko zdjęcia może zobaczyc różnicę? jak go zachęcic do zakupu 40d? a może to ja się mylę ?
    Jeśli kolega cieszy się swoim wyborem ,to ciesz się razem z nim.Dobry wybór to ten co daje frajdę.Lampę kupi też z czasem. :smile:Różnicy nie musi dostrzegać ,bo i po co? :smile: Pozdrawiam

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rycerz Zobacz posta
    A w jakim celu chcesz to zrobić? Masz prowizję od sprzedaży 40D 8).
    Janmar ma całkowitą rację.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uprawnienia umieszczania postów