Pokaż wyniki od 1 do 10 z 70

Wątek: jaki obiektyw czy canon 10-22 czy tokina 11-16

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar BeatX
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

http://arcdeco.pl/canon-1022-f3545-p-1292.html
    w tym sklepie jest za 2240 pln (chyba najtaniej na necie)
    dodatkowo sklep jest 10 min drogi ode mnie, wiec ja wlasciwie nie bede sie zastanawiac gdzie i od kogo kupic ef-s 10-22
    przy okazji moge polecic sklep arcdeco - spory asortyment, mozliwosc odbioru osobistego, mila obsluga, uczciwy, konkretny i znajacy sie na fotografii sprzedawca.
    Jedyne "ale" to fakt, ze wiekszosci towarow nie ma na stanie, trzeba uprzednio zamowic droga telefoniczna, badz elektroniczna po czym udac sie nastepnego dnia z rana po odbior sprzetu (oczywiscie tyczy sie to osob ze Szczecina badz okolic)
    rok temu kupilem tam Tamron 70-200/2.8
    Sprzedawca na moja prosbe sciagnal mi dwa egzemplarze, abym mogl przetestowac obiektywy na miejscu pod katem BB/FF
    Jeszcze dostalem po promocyjnej cenie filtr Hoya UV 77mm
    Fuji X-H2 | Fujinon 16/1.4 | Fujinon 35/1.4 | Viltrox 75/1.2
    Moje zdjęcia: https://flickr.com/photos/maciej_k/

Początki nałogu
    Miasto
    Dobczyce, Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez BeatX Zobacz posta
    http://arcdeco.pl/canon-1022-f3545-p-1292.html
    w tym sklepie jest za 2240 pln (chyba najtaniej na necie)
    dodatkowo sklep jest 10 min drogi ode mnie, wiec ja wlasciwie nie bede sie zastanawiac gdzie i od kogo kupic ef-s 10-22
    przy okazji moge polecic sklep arcdeco - spory asortyment, mozliwosc odbioru osobistego, mila obsluga, uczciwy, konkretny i znajacy sie na fotografii sprzedawca.
    Jedyne "ale" to fakt, ze wiekszosci towarow nie ma na stanie, trzeba uprzednio zamowic droga telefoniczna, badz elektroniczna po czym udac sie nastepnego dnia z rana po odbior sprzetu (oczywiscie tyczy sie to osob ze Szczecina badz okolic)
    rok temu kupilem tam Tamron 70-200/2.8
    Sprzedawca na moja prosbe sciagnal mi dwa egzemplarze, abym mogl przetestowac obiektywy na miejscu pod katem BB/FF
    Jeszcze dostalem po promocyjnej cenie filtr Hoya UV 77mm
    Ja jak szukalem w Krakowie (bo tam pracuje i tam mogę odebrać) sprzęt ten jest w okolicach 2450 złotych lub wiecej. Wysylka internetem bez sprawdzenia mnie osobiscie nie odpowiada. W Krakowie tak jest ze w zasadzie na Studenckiej jest po 2500 PLN |(dla mnie za duzo - ale sklep pewny) oraz foto-cyfra ktora moze ma a moze nie ma - a z gwarancja to czasem loteria. D-photo i 2 sklep w tym samym miejscu ma w ofercje ale co z tego ze sprzedaja na allegro czy sa w ceneo skoro obiektyw ma przyjsc od ostatnich 3 tygodni. A jak niby przyszedl to PAnu się pomylilo i jest ale coś innego - dobrze ze pracuje nie daleko wiec mocno nie psioczylem.

W każdym razie udało mi się wrescie zamowić ale w innym miejscu.

W każdym razie jeżeli ktoś może polecić jeszcze jakieś sklepy foto z Krakowa o których nie wspomniałem a są warci polecenia to bardzo proszę o ich wskazanie. Mam jeszcze sporo sprzętu do kupienia ale w rozsądnych senach a nie 300-1000 złotych więcej niż w innych sklepach
    Ostatnio edytowane przez adi760303 ; 18-01-2009 o 14:40

Uprawnienia umieszczania postów