Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Wątek: Gniezno - grudniowy plener ślubny

Początki nałogu

Domyślnie

to miał być...26 grudnia....miał być, ale nie będzie....cóż, dzięki wszystkim za fatygę!

Domyślnie

Szkoda, Teo, że z Twoich ślubnych nic nie wyszło - mam nadzieję, ze okazja będzie jeszcze.
    A kto chce po porstu przyjechać pofocić, to proponuję niedzielę, 7 grudnia. Najprościej chyba z Poznania pociągiem przyjechać. Macie np. wyjazd z dworca głównego o 7:55 (osobowy), 8:57, 10:50 (pospieszne) i następny osobowy o 12.26. Niecałą godzinę się jedzie, o ile nie będzie niespodzianek po drodze. Proponuję, żebyście się dogadali na jakąś jedną godzinę. Ewentualnie jak samochodem ktoś chce jechać, najlepiej zaparkować przy Muzeum Początków Państwa Polskiego i stamtąd iśc nad jeziorko i do miasta.
    Kto przyjedzie na pewno, niech się odezwie do mnie na priv po numer komórki w razie nieoczekiwanych przeszkód po drodze
    "Deliver me from being perfect and complete"

http://innerlands.deviantart.com | www.ibudzynska.pl

50D | 400D | C 50 f/1.8 mkI | C 18-55 f/3.5-5.6 | C 70-300 IS USM f/4-5.6 | Spedlite 580ex | Helios 58 f/2 i różne pierdoły do makro

Początki nałogu

Domyślnie

Heh, kiedyś byłem w Gnieźnie na dwudniowym szkoleniu z Nikona i latałem 2h po mieście z Nikonem D2x + 12-24/4 - pamiętam jakiś targ, cmentarz... Jak znajdę płytę to wrzucę kilka fot... Pamiętam, że aparat mi się cholernie spodobał, a zwłaszcza kolory z niego... Nikkor 12-24/4 DX też w dechę szkiełko...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Teo Zobacz posta
    Heh, kiedyś byłem w Gnieźnie na dwudniowym szkoleniu z Nikona i latałem 2h po mieście z Nikonem D2x + 12-24/4 - pamiętam jakiś targ, cmentarz...
    Cmentarze są trzy, z czego dwa blisko siebie. Jeden jest nad jeziorem.

Cytat Zamieszczone przez Teo Zobacz posta
    Jak znajdę płytę to wrzucę kilka fot... Pamiętam, że aparat mi się cholernie spodobał, a zwłaszcza kolory z niego... Nikkor 12-24/4 DX też w dechę szkiełko...
    No tak, mi się zawsze podobały kolory z nikona, ale jak kupowałam aparat, to D70 chyba oglądałam i był droższy niż mój 400D.
    Czekam na Twoje fotki.
    I na zgłoszenia, kto się zamierza zjawić.

50D | 400D | C 50 f/1.8 mkI | C 18-55 f/3.5-5.6 | C 70-300 IS USM f/4-5.6 | Spedlite 580ex | Helios 58 f/2 i różne pierdoły do makro

Bywalec Awatar krzypol
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Niedziela mi pasuje, ale w godzinach dopołudniowych, o ile mogę się dołączyć:-P

Domyślnie

Czy wszystkie Wielkopolskie plenery musicie planować w dni w które mam dyżur ? ;P Jak ta niedziela to odpadam...

Początki nałogu

Domyślnie

Ech, nie wiem gdzie ta płyta ze szkolenia.... Bałagan mam jak 102..., ale ja tak zawsze...hymć....

Uzależniony Awatar gunia1990
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

mnie tez ta niedziela nie pasuje... ;/

Domyślnie

I jak, chętni są? mogę nawet we dwie osoby połazić po mieście, bo się w niedzielę będę nudzić.

Bywalec Awatar krzypol
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Jeden jest:-D

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów