Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Wątek: Gniezno - grudniowy plener ślubny

Początki nałogu

Domyślnie Gniezno - grudniowy plener ślubny

Hej,

Szukam ciekawego miejsca w Gnieźnie na zimowy plener ślubny,
    zdjęcia będą wykonywane w trzeciej dekadzie grudnia.
    Mieszkam w Poznaniu i za bardzo nie znam Gniezna.
    Możecie coś polecić?

Dzięki

Bywalec Awatar krzypol
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Blisko Gniezna są pałacyki w Zakrzewie i Czerniejewie, po drodze w Lednogórze wiatraki. W samym Gnieźnie - Park Miejski, okolice Katedry

Domyślnie

Wszystko zalezy od śniegu, czy faktycznie będzie.
    Podobnie jak kolega polecam pałacyk w Czerniejewie - choć nie wiem, czy nie trzeba tam płacić za pozwolenie na zdjęcia, musiałbyś się dowiedzieć.
    W samym mieście - w Parku Miejskim jest altanka (gdzieś miałam ośnieżone zdjecie, jak znajdę, to wrzucę) i mostek. A jeśli chodzi o otoczenie katedry - od jez. Jelonek można uchwycić wieżę z zegarem między drzewami, właśnie kiedy jest śnieg, ciekawie to wygląda. Nad jeziorkiem możesz też młodej parze kazać łabędzie karmić - jest ich mnóstwo i podpływają blisko. Albo gołębie na Rynku Aha, i jeszcze stacja kolejki wąskotorowej, jeśli to by miqałyby ślubne takie bardziej eksperymentalne.
    Może spróbuj wcześniej się wybrać i obejrzeć miejsca, co by Tobie odpowiadało. Jakby co na razie jestem do dyspozycji w weekendy, żeby ewentualnie oprowadzić, tylko samochodu nie mam.
    "Deliver me from being perfect and complete"

http://innerlands.deviantart.com | www.ibudzynska.pl

50D | 400D | C 50 f/1.8 mkI | C 18-55 f/3.5-5.6 | C 70-300 IS USM f/4-5.6 | Spedlite 580ex | Helios 58 f/2 i różne pierdoły do makro

Coś już napisał Awatar BigDog
    Miasto
    POZNAŃ

Domyślnie

kiedyś robilem młodych pod katedrą oraz w okolicach, teraz chętnie pochodził bym sobie po Gnieźnie i pofocił coś w ramach mikropleneru
    ....robiłbym lepsze zdjęcia jak miałbym lepszy aparat

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez BigDog Zobacz posta
    kiedyś robilem młodych pod katedrą oraz w okolicach, teraz chętnie pochodził bym sobie po Gnieźnie i pofocił coś w ramach mikropleneru
    To zapraszam
    Myślę nad zorganizowaniem pleneru w pewnym miejscu na codzień niedostępnym, ale to muszę z paroma ludźmi pogadać i dokładnie ustalić odpowiednio wcześniej. Ale pochodzić po mieście to można zawsze.

50D | 400D | C 50 f/1.8 mkI | C 18-55 f/3.5-5.6 | C 70-300 IS USM f/4-5.6 | Spedlite 580ex | Helios 58 f/2 i różne pierdoły do makro

Coś już napisał Awatar BigDog
    Miasto
    POZNAŃ

Domyślnie

Dzięki za zaproszenie - chętnie wpadnę do Gniezna w weekend tylko niech się pogoda trochę lepsza zrobi. Może jeszcze ktoś dołączy ?
    ....robiłbym lepsze zdjęcia jak miałbym lepszy aparat

Bywalec Awatar krzypol
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pani_od_kotów Zobacz posta
    Podobnie jak kolega polecam pałacyk w Czerniejewie - choć nie wiem, czy nie trzeba tam płacić za pozwolenie na zdjęcia, musiałbyś się dowiedzieć.
    Za plener ślubny w Czerniejewie latem żądali 180 zł

Uzależniony Awatar gunia1990
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

plener w Gniexnie miał już być, jakby co, ja jestem chętna

Domyślnie

Ok, to chętnych zapraszam w ten lub następny weekend, ustalcie jaki termin najlepiej pasuje.
    A coś większego będę robić po nowym roku. Jesli się uda pewną rzecz dogadać, to już mam pomysł, zeby nie focić tylko katedry, ale dodatkowe atrakcje żeby były.

Bywalec Awatar krzypol
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Jak będzie to ten weekend, to się chętnie się dołączę:-D

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów