nie może się źle wyraziłem chodzi mi o to że lampa "błyska" wszędzie jednakowo jednak można przełączać ją na różne tryby co widać na wyświetlaczu
nie może się źle wyraziłem chodzi mi o to że lampa "błyska" wszędzie jednakowo jednak można przełączać ją na różne tryby co widać na wyświetlaczu
No to masz defekt. Serwisniestety, lub napisz do mnie może coś wymyślimy.
Nie ma sensu tłumaczyć Ci co sprawdzać jeśli nie jesteś elektronikiem, chyba że masz znajomego który ma narzędzia i jakieś podstawy
Top.Dorian odezwę się po wszystkich świętych dzięka za zaangażowanie
Gwozdzt dzwoniłem do Pana Jerzego i wstępnie czyli telefonicznieustalił iż jest to wina kondensatora który jest uszkodzony niestety on takowego nie posiada więc pozostaje chyba tylko żytnia a skoro muszę tam posłać mojego 35 1.4 L to i lampę przy okazji wyślę ale wcześniej jednak sobie przedzwonie z zapytaniem how much?
TOP.Dorian nie wiem czy jest sens jeszcze cosik bym uszkodziłale w ostateczności możemy pokombinować
Nie kombinuj. Wymiana kondensatora jest dość skomplikowana. Jest on zamknięty w obracanym przegubie. To może być kondensator ,ale nie koniecznie. Na szczęście łatwo to można sprawdzić