Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 26 z 26

Wątek: I co z tym fantem zrobić?

Mieszany widok

Coś już napisał
    Miasto
    Sieć

Domyślnie

Staraj się ustawiać czujnik w okolice kontrastowych miejsc. Tam pewniej działa.
    Jak na innym obiektywie było ok, to obiektyw może być do ustawienia w serwisie.
    Jak możesz, sprawdź na innym body.
    550D, EFS 18-55 II, EF 85/1.8 USM, Sonnar 3.5/135, Flektogon 2.8/20, Vario-Sonnar 4/80-200

Domyślnie

Nie rozumiem Waszych sporów i testów. Ustawiłem pomiar na centralny punkt i ew. zmieniam i jest OK.

Początki nałogu
    Miasto

Domyślnie

Litości !!!!!
    Skończcie już z tym FF/BF.

To już przypomina jakąś paranoję.
    Proponuję wszystkim, którzy wykryli ten problem oddać sprzęt tam gdzie go zakupili. Najlepiej w tym samym dniu.
    I będzie spokój.
    Przy takim podejściu Canon na pewno szybko zbankrutuje.

Albo zdjęcia zacząć robić.
    Posiadacze innych aparatów robią sobie śmiech, że najczęściej fotografowanym za pomocą Canona motywem jest linijka pochylona pod kątem 45st.
    Kurcze, gdyby zebrać te wszystkie foty, ze zdjęciami autorów i numerami serii aparatów - ta byłaby wystawa.

Pozdrawiam.

Początki nałogu Awatar gr86
    Miasto
    Krosno

Domyślnie

[QUOTE=kocis]Litości !!!!!
    Kurcze, gdyby zebrać te wszystkie foty, ze zdjęciami autorów i numerami serii aparatów - ta byłaby wystawa.[QUOTE]
    chyba jeszcze nie ma takiej galerii żeby to wszystko pokazać, narazie jestem bardzo zadowolony z mojego 300d i nie zawracam sobie głowy testami
    EOS 300 | EOS 300d black +BG-E1 | Tokina AT-X 287AF Pro SV 28-70 f/2.8 |Canon 50mm/1,8 | 18-55 USM | 430EX | Velbon DX-888 | pokrowiec Soligor M42 | Lowepro Orion Trekker | DigiMate II 40GB Image tank | Helios 1:2/58 M42 | MIR 1B 1:2,8/37 | jupiter 4/200 |

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów