Wg mnie za bardzo wybieliłeś oczy modelce w PSie trochę nie naturalnie wyglądają :/
Wg mnie za bardzo wybieliłeś oczy modelce w PSie trochę nie naturalnie wyglądają :/
Canon EOS 40D|| 5D MK2 || 17-55 2.8 IS || 50 1.4 ||70-200 4L|| 430EX
Jedynka bardzo fajna - tam jakiś kolczyk jest w lewym uchu?? Biżuterii na zdjęciach mówimy nie e
Trojeczka bardzo na tak, ale i czworka wpada w oko. A propos oczu - niewatpliwie piekne!
Pozdrawiam, Szymon Zdziabek
Blog: http://szymon.zdziabek.net/blog
Faktem jest, że poczyniłem pewną ingerencję w oczy na ostatnim. Ale porównianie before/after wykazało, że - w skali lightroomowej - różnica w jasności wynikająca z obróbki wynosi... 2,3 %![]()
Tako rzecze Watson.
There are no stupid questions, just stupid people.
Wątek galeryjny na CB/Portrety@CB/Meksyk@CB/Sport@CB //Galeria przejściowa
Czy to mialo jakiś związek z tym, że modelka jest farbowaną blondynką?:grin:
Z pierwszej serii jestem zdecydowanie za 3.. nie tylko ze wzgledu na pochylona postawę, ale ubiór tez trochę koloru wnosi i kontrastuje z tonacją zdjęcia:wink:
To trzeba bylo dzialac w druga stronę:grin: tam na tym lewym oku nie ma jakiegoś przepalenia?Faktem jest, że poczyniłem pewną ingerencję w oczy na ostatnim. Ale porównianie before/after wykazało, że - w skali lightroomowej - różnica w jasności wynikająca z obróbki wynosi... 2,3 % :smile:![]()
Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.
Tako rzecze Watson.
6 - trochę dziwnie wygląda to prześwietlone ucho, poza tym drobnym "mankamentem" wg mnie najlepsze
W pozostałych 2 nie podoba mi się światło oświetlające twarz z przodu.
Ostatnio edytowane przez Wats0n ; 23-11-2008 o 13:11
Tako rzecze Watson.
Witaj Wtas0nie .
5 - Twarz jest niedoświetlona troszeczke i przez to oczy wydają sie przepalone...
2 - Podoba mi się pomysł
Te półtwarzowe kadry w sumie nie bardzo do mnie przemawiają. Modelka bardzo ciekawa.
Pozdrawiam !
Tako rzecze Watson.