5 - najciekawszy pomysl wg mnie i dosc fajnie zrealizowany. niedoswietlenie z góry nie przeszkadza, ale oczy chyba znow wybielales..![]()
5 - najciekawszy pomysl wg mnie i dosc fajnie zrealizowany. niedoswietlenie z góry nie przeszkadza, ale oczy chyba znow wybielales..![]()
A mi sie w ogole nie podoba.. W ogole kobiety nie przypomina.. Hmm..
hmm chyba nie doszedł do Ciebie pomysł tej sesji.. nie wszystko musi byc sexi/fashion/glamour
O gustach sie nie dyskutuje - a mi sie po prostu dziewczyna nie podoba..![]()
ja tylko przypominam ze to nie jest forum o modelkach, a o zdjeciach![]()
Generalnie eksperymenty mi sie podobają. tzn na #1 ładny kadr, ucięcie oblicza modelki w połowie nie razi zbytnio, #2 fajna, władcza poza i wyraz twarzy, #3 w innym klimacie, bardzo subtelnie i nastrojowo, #4 fajna poza again, #5 jestem na nie. nie wiem czy nie podoba mi się perspektywa, czy sama świadomość, że na dominę patrzymy z góry, jakoś się nie podoba..:wink:
a o obróbce mozna..?Oj Wats0n, ale baty polecą..!
![]()
Żartowałem.. w 2, 4 i 5 za duzo swiatła skierowałes na modelkę.. przepałów chyba nie ma, ale i tak dziwnie to wygląda; do korekcji..
o makijażu nie będe sie wypowiadał, kwestia gustu, ale to coś jej zrobił na 1 i 5* z ustami woła o pomste do nieba!:grin:
*wymienilem tylko te dwa, bo na nich widac to na pierwszy rzut oka, w pozostałych trzeba się trochę przypatrzyć..
Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.
sotatnia seria kobiety w czerwonej kiecce: pomysł fajny, femme fatale z kieliszkiem w dłoni to super pomysł ale namów ja na jeszcze jedną sesjęmodelka ma warunki, śliczna sukienkę
poza tym podejście dość niekonwencjonalne - modelka ma krótkie włosy.
próbowałeś konwersji do bw?
na 5. świetnie widać usta, czas je wyeksponować a nie chować jak na 3. (wg mnie ujęcie dość tandetne, ponieważ umiesz więcej).
Tako rzecze Watson.
There are no stupid questions, just stupid people.
Wątek galeryjny na CB/Portrety@CB/Meksyk@CB/Sport@CB //Galeria przejściowa
Tako rzecze Watson.
There are no stupid questions, just stupid people.
Wątek galeryjny na CB/Portrety@CB/Meksyk@CB/Sport@CB //Galeria przejściowa
8 ciarki mnie przeszły![]()