Bardzo mi się podoba to zdjęcie
Zupełnie jak Hugo Weaving w filmie "Adventures of Priscilla, Queen of the Desert".
Bardzo mi się podoba to zdjęcie
Zupełnie jak Hugo Weaving w filmie "Adventures of Priscilla, Queen of the Desert".
Ostatnio edytowane przez dinderi ; 25-11-2009 o 16:14
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Witaj Piotrze!
Miło że się podobają. Z tym że z tymi "ostatnimi" to nie przesadzajmy - najświeższe zdjęcia w tym wątku mają ok. pół roku. Obecnie niestety nie narzekam na nadmiar wolnego czasu, więc zmuszony jestem fotografię odłożyć na lepsze czasy. Może za dwa tygodnie wykombinuję jakąś sesję - kto wie.
Co do starej daty - Pikczer miał na myśli pierwsze zdjęcia, które - faktycznie - utrzymane są w nietypowej tonacji. I mi również kojarzą się podobnie.
Tło - tu są dwie kwestie - w zasadzie każda z prezentowanych serii zdjęć jest na innym tle. Najświeższe (przedostatnia seria) robione były na polipropylenowym shicie z rolki, a tła te jak wiadomo są wyjątkowo niejednorodne i zawsze dadzą paskudny efekt. Chyba że będą niedoświetlone lub przepalone, wówczas to co innego. Inna sprawa - na pozostałych zdjęciach widać nierównomierności w czerniach, zwłaszcza na laptopie, na którego patrzy się pod złym kątem. Na wykalibrowanej bańce w domu jest wszystko ok, ale jak rzuciłem dziś na nie okiem w pracy, to mało nie dostałem zawału
Coś w tym jest![]()
Tako rzecze Watson.
There are no stupid questions, just stupid people.
Wątek galeryjny na CB/Portrety@CB/Meksyk@CB/Sport@CB //Galeria przejściowa