Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: Czas zimowy

Mieszany widok

Uzależniony

Domyślnie

Z tego co wiem to Adolf Hitler był jednym z propagatorów zmiany czasu. Obecnie ta zmiana nie ma żadnego sensu i wytłumaczenia.

Dopiero zaczyna Awatar Drzamich
    Miasto
    Ostrzeszów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sober Zobacz posta
    Z tego co wiem to Adolf Hitler był jednym z propagatorów zmiany czasu. Obecnie ta zmiana nie ma żadnego sensu i wytłumaczenia.
    Z tego co ja wiem - nie Adolf Hitler, ale tez Niemiec - cesarz Wilhelm II.
    Wprowadził czas zimowy w 1916 roku. Coraz więcej było urządzeń elektrycznych, a zmiana czasu była podyktowana względami ekonomicznymi.

Co do fotografowania późną jesienią i zimą, to nie lubię pod tym względem tych pór roku. Brzydka pogoda, mało światła, szaro-buro, ogólnie nic ciekawego.
    Puszka, 2 zoomy, standard, tele

Uzależniony Awatar RNz
    Miasto
    Chrzanów, Katowice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Drzamich Zobacz posta
    Co do fotografowania późną jesienią i zimą, to nie lubię pod tym względem tych pór roku. Brzydka pogoda, mało światła, szaro-buro, ogólnie nic ciekawego.
    A ja lubię. Swietna pogoda do włóczenia się po miejskich zakamarkach i opuszczonych zakładach, które właśnie są szaro-bure. Lepszy klimat i nie ma tak dużch kontrastów jak latem.
    Szkoda tylko, że tak wcześnie (teraz wcześniej) robi się ciemno
    ... PhotoAnarchist ...
    nie jestem żadnym mądralą... mondralom tym bardziej!

Dopiero zaczyna Awatar Drzamich
    Miasto
    Ostrzeszów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RNz Zobacz posta
    A ja lubię. Swietna pogoda do włóczenia się po miejskich zakamarkach i opuszczonych zakładach, które właśnie są szaro-bure. Lepszy klimat i nie ma tak dużch kontrastów jak latem.
    Szkoda tylko, że tak wcześnie (teraz wcześniej) robi się ciemno
    Zależy kto jakie zdjęcia lubi robić - bo ja raczej krajobrazy i ogólnie naturę. A tu kolor się przydaje.

Teraz to jeszcze nic. jest koniec października. za 1,5 miesiąca to dopiero będzie ciemno
    Puszka, 2 zoomy, standard, tele

Uprawnienia umieszczania postów