No co to komu??? Totalna ciemnia o 17-tej... Teraz już nawet po pracy nie ma szans na chwilę w plenerek wyskoczyć.![]()
No co to komu??? Totalna ciemnia o 17-tej... Teraz już nawet po pracy nie ma szans na chwilę w plenerek wyskoczyć.![]()
Body, stałki, zoomik
Hehe. Wieczorne zdjecia tez maja swoj urokNo a jak nie chcesz miec zmiany czasy, to sie przeprowadz gdzies, gdzie tego nie robia - jest kilka takich panstw
)) Ba.. W Chinach nawet stref czasowych nie ma.. W calych Chinach jest jedna godzina
![]()
mi to akurat nie przeszkadza ze kończąc pracę jest ciemno...
zawsze jest pora iść w plener...
z drugiej strony pracuję po 12 h przez pół tyg.
Drugie pół poświęcam na nadrabianie "tworzenia" zdjęć za dnia![]()
Właśnie. Okropieństwo. Najciekawsza sprawa, że to samo mówię, gdy przyjdzie zmieniać czas na letni...No co to komu???![]()
Zwolennik ekumenizmu sprzętowego
To samo sobie uświadomiłem pół godziny temu, kończę o 18 i zawsze trochę światła było. Dziś wziąłem sprzęt do pracy, żeby po niej trochę pofocić, ale nic z tego nie wyjdzie bez statywu.
puszki + szkła + inne graty
Ostatnio edytowane przez tomdz ; 27-10-2008 o 18:50 Powód: Automerged Doublepost
Body, stałki, zoomik
Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...
Z okazji zmiany czasu miałem sobie iść na wschodzik (jak był o 7.00 to nie miałem jak, bo do arbajtu na 7.30) a tu się akurat spsuła :-(
Bo to że jest cieplej nie cieszy mnie w najmniejszym stopniu ;-)
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj