nie widzę skałek Twardowskiego![]()
Dobre body, palnik oraz szkiełka: Canon EF 50/1,8 II, Canon EF 100 f/2.8 Macro USM, Canon EF 70-200/4 L, Canon 35 1.4 L, canon 17-40/4L, canon fish eye, 24-105/4L, Bilora 1122 i inne drobiazgi
mam też z elementami krajobrazu ale to może potem![]()
Ostatnio edytowane przez tomek1906 ; 17-10-2008 o 17:36
Pisze się "obejrzeć" nie "oglądnąć" - zmienić Ci tytuł?![]()
może nie wiedział przez jakie "rz"?))) tak czy inaczej Gośka fajna jest
)) mówię też o zdjęciach
)) i ma fajną grzywkę
))
na 2. powiedziałeś.."a teraz stąd wyleci ptaszek" i dlatego takie stomatologiczne to zdjęcie?![]()
Ostatnio edytowane przez Adso ; 17-10-2008 o 23:26
galeria: http://adso.digart.pl/digarty/
Zdjęcia ogolnie na plus, ale trochę obrobki tez by nie zaszkodziło; np. w pierwszym skóra w dziwny sposób traci swój odcień. Na twarzy jest dobrze oświetlona przez słonce, podczas gdy w okolicach dekoltu staje się bardzo blada.. Chyba, że to u mnie z monitorem coś nie gra:wink: No i te lekkie prześwietlenia.. Oczywiscie uwagi za wyjątkiem obrobki tyczą się wyłącznie zdjęcia #1, reszta jest OK:wink:
Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.
Mi wolno publicznie zwracać uwagę użytkownikom - ogólnie ujęty pkt 1 zasad porządkowych - po to by inni przeczytali i nie powielali takich błędów w użytkowaniu forum. Nauka na cudzych błędach.
Nie zawsze mam czas, warto czasem przypominać, szczerze również radzę pisać do wszystkich moderatorów. A takie uwagi ty powinieneś na PW słać, bo łamiesz Punkt 3. Zasad Porządkowych.Jak prosilem o zmiane mojego tytulu to nie zareagowales, tak juz ze dwa miesiace bedzie.
Pomimo ze przeczytales prosbe.
Naprawdę chcesz się pokłócić?![]()
Zdjęcia dobre.najlepsze pierwsze.Adso...litości.... nie pisz takich rzeczy bo nie mogę trafic w klawisze ze śmiechu.Pozdrawiam
"oglądnąć" - pewnie macie rację, dzięki za czujność partyjną! już mam takie szczęście do gongów od modów
Parteq : cała piątka doświetlana, srebrną blendą
Slider : efekt o którym piszesz (nierównomierne rozłożenie światła) to właśnie działanie blendy, inne ustawienie było niestety niemożliwe bez pomocnika.
Adso : a mnie się wydawało że ta dwójka jest naturalna...cholera :/