a można to gdzieś w sieci obejrzeć?
a można to gdzieś w sieci obejrzeć?
Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...
Nie wiem może na jakimś Youtube. Dzisiaj o 18:30 bęzie powtórka na VH1
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..
Jedyne co rozni ten program od reszty reality shows to to, ze temat kreci sie w okol fotografii. Ludzi pewnie maja z jakiegos kastingu i stawiam, ze na tym kastingu bylo kilku dobrych fotografow, ale jak zwykle wybrali ludzi ktorzy sa poprostu medialni a talentu maja tyle co kot naplakal. No coz liczy sie by ogladalnosc byla wysoka.
Mozna sie jednak czegos tam ciekawego dowiedziec. Do tej pory nieszczegolnie interesowalem sie systemem multi camer, a po wczorajszym odcinku pogooglalem i znalazlem kilka fajnych sekwencji na necie. Fajne narzedzie.
Mam nadzieje ze w kolejnych odcinkach bedzie cos ciekawszego do podejzenia niz tylko sprzet.
No to oglądamy :>
Tzn. tak teoria mówio praktykę mnie nie pytajcie;p
TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się
żenua... Może i fajny sprzęt można pooglądać, ale jakoś nie wyobrażam sobie, żeby któryś z tych ludków miał zrobić sesję do Marie Claire albo kampanie dla VS :/
no cóż...rzeczywiście kompletnie bez pomysłu..po co oni sie powielali z tymi zdjęciami? zero współpracy i przeświadczenie niektórych osób o swoim geniuszu...ehhh...ale taki uklad sprzetu robi wrazenie pfff....
Taak.. 90 canonów robi wrażenie, szkoda tylko, że nie pokazali żadnego oświetlenia i kto to im rozstawiał.. Jak dla mnie przerost formy nad treścią i kolejny dowód, że mega sprzęt sam dobrego zdjęcia nie zrobi..![]()
A dzisiaj fajne foty zrobili, jak chcą to potrafią
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..
W dzisiejszym odcinku fotografowali tancerzya później grupami zdjęcia do kampani "skóra jest piękna"
Ta ruda dziewczyna oraz chłopak w kkrótkich blond włosach są tacy zarozumiali...robią zdjęcia bez pomysłu mimo, że uważaja iż go posiadają...no nie wiem może jest problem z realizacjąInna sprawa że te dwie osoby kompletnie nie potrafią działać w zespole.
nieźle filozofuje ten blondasek![]()
Ostatnio edytowane przez Paenka ; 08-11-2008 o 21:10
a mi wylaczyli vh1 w zeszly weekend, moze ktos przypadkiem trafil na jakies archiwum z avi?
________
Rzeczy widzimy nie takimi, jakie są, ale takimi, jacy jesteśmy
Immanuel Kant