Moim zdaniem chcesz umieć wszystkie techniki i nie nauczysz się nic.
Też kiedyś myslałem podobnie.
Proponuję zdecydować się na jakiś styl i trzymać sie tego -będą na pewno lepsze efekty-uwierz mi!
Moim zdaniem chcesz umieć wszystkie techniki i nie nauczysz się nic.
Też kiedyś myslałem podobnie.
Proponuję zdecydować się na jakiś styl i trzymać sie tego -będą na pewno lepsze efekty-uwierz mi!
450D,EF-S 17-55 IS USM,EF-S 18-55 IS,EF 28-135 IS USM
pierwsze i ostatnie - uzyles tych samych zielonych mazioli (gorny prawy rog na pierwszym i ten zam motyw na ostatnim: prawy dolny rog - przetransformowales kilka innych przypadkowych klikniec i niby cos innego ale dalej kicha)
2. jesli to Twoj syn, albo ktos z rodziny - to wybacz ale przesadziles - no ale pewnie jakas kapela deathmetal/grindcore zpewnoscia by to kupila na tlo pod textami (bo na oprawke sie nienadaje)
4. jedynie na to patrzylo sie dosc przyjemnie, ale tylko przez moment.
experymentuj dalej - nale jak pisze przedmowca ukierunkuij sie na jakis styl, bedzie Ci latwiej ogarnac tutoriale jakie sa w sieci
pozdro
1. kijowy efekt
2. literki z odbicia nakladaja sie na normalne
3.
Fotoreporter
"Nauczyłem się, że nie da się fotografować ludzi, jeśli się ich choć trochę nie kocha i nie potrafi się dostrzec [...] ich światów."
Hmm.. Więcej w tym fotografii, czy grafiki..?IMHO więcej porad dostaniesz od osób, które na codzień zajmują się tą drugą dziedziną, a nie od biednych fotografów, którzy co najwyżej bawią się światłem i kolorkami w PS:grin:
Pozdrawiam
Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.
Oczywiście, że zauważyłem, ale to było pytanie retoryczne, więc nie musiałes komentować.. Tak czy inaczej wystawiamy tu swoje prace, żeby czegoś się o nich dowiedzieć, dostać porady itp. a tych byłoby więcej i zapewne bardziej trafnych na forum grafików komputerowych niz tutaj. Tylko nie zrozum przez to, że ja kogoś stąd wyrzucam..![]()
Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.
Posty sobie nabijasz?
Odnośnie prac, też nie rozumiem co robią na tym forum. Nie wiem jak Vitez mógł tego nie zauważyć ale galeria w prawdzie jest w dziale "Fotomontaż / Efekty graficzne / Abstrakcja", jednak ta z kolei galeria jest w dziale "Nasze fotografie". Jaki jest więc sens wstawiania czegoś co z fotografią nie ma nic wspólnego? I to na takim marnym poziomie?
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący